Neljä suurinta Krypto Pörssiä

Mailman Suosituimmat Krypto Pörssit

Nämä 4 ovat kiistatta maailman suosituimmat ja laajimmille levinneet Krypto Pörssit.

Bitmex – Bitcoin marginaali treidaamisen kuningas.

Binance – Suosituin Altcoin pörssi.

Coinbase – Alan suosituin web lompakko.

LocalBitcoins – Ensimmäinen ja laajimmin levinnyt P2P Pörssi.

Bitmex

Bitmex - Mailman Suosituimmat Krypto Pörssit

BitMEX on HDR Global Trading Limited:n omistama ja hallinnoima Bitcoin deriative treidaus pörssi, joka on rekisteröity Seychellien tasavaltaan.

Pörssi on volyymin suhteen selvästi suurin maailmassa. Ja päivittäinen volyymi onkin jatkuvasti yli +2 miljardia dollaria, mikä tekee heistä huomattavasti suurimman pörssin kryptovaluutta-alalla.

Bitmexin rekisteröintiprosessi on myös erittäin yksinkertainen. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan, ja olet valmis treidaamaan. Bitmex ei myöskään vaadi minkäänlaisia ​​KYC-asiakirjoja, voit siis treidata täysin vapaasti ilman henkilöllisyyden todistamista.

Se, mikä Bitmexin todella erottaa parhaiten, ei ole treidaus moottori tai alusta, jolla se toimii, vaan heidän käsittämätön volyymin määrä. Bitmex on kirjaimellisesti ainoa paikka maailmassa, jossa voit ostaa tai myydä miljoonien dollarien arvosta Bitcoin deriative sopimuksia joka hetki ilman että kykenisit vaikuttamaan edes hintaan. Tämän itsessään jo tekee Bitmexistä täysin ylivoimaisen marginaali treidaamisen kuninkaan.

Haluatko tietää enemmän marginaali pörsseistä? Lue artikkeli parhaista Bitmex-vaihtoehdoista.

Binance

Binance - suosituimmat salaustekniikan vaihdot

Binance on alkuperäisin Kiinasta peräisin oleva maailmanlaajuinen krypto vaihto pörssi, joka on äskettäin muuttanut kryptoystävällisemmälle Maltan saarelle.

Pörssi on maailman suurin ja suosituin altcoin treidaus alusta. Ja se tarjoaakin satoja altcoineja, joista valita, sekä helppokäyttösen puhelinsovelluksen + mahdollisuuden ostaa Bitcoineja saumattomasti luottokortilla.

Rekisteröityäksesi sinun on annettava vain sähköposti ja salasana, voit myös nostaa jopa 2 Bitcoinia päivässä ilman, että tarvitsisit minkäänlaisia ​​KYC-asiakirjoja.

Binance on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä koko maailmassa. Alkuperäinen ICO perustettiinkin vain kaksi vuotta sitten vuonna 2017, ja siitä lähtien he ovat kasvaneet miljardien dollareiden yritykseksi, joka nykypäovänä dominoi koko altcoin-alaa. Tämä on myös syy, miksi heidät tunnetaankin myös parhaimpana altcoin-pörssinä.

Vaikka Binance on ylivoimasesti suosityin altcoin pörssi, on aina fiksua hajottaa portfolio monipuolisesti. Katso artikkeli parhaista Binance vaihtoehdoista.

Coinbase

Coinbase Pro

Coinbase on Yhdysvalloissa toimiva kryptovaluutanvaihto pörssi , jolla on maailmanlaajuiset palvelut.

Tämä pörssi on ok, jos olet vasta aloittamassa ja etsit helppoa tapaa ostaa ensimmäisiä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Heillä on yksinkertainen käyttöliittymä ja toiminnot. 

Coinbase tarjoaa myös edistyksellisempiä treidaus palveluita ammattilaisille (katso kuva ylempänä), mutta yleisesti heiltä uupuu ominaisuuksia kuten marginaali treidaus mahdollisuus.

Rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen, rekisteröidyt sähköpostilla ja salasanalla, mutta jotta voisit käyttää palvelua on sinun toimitettava KYC-asiakirjat, kuten henkilöpaperit, kotiosoite ja niin edelleen.

Coinbase nousi suureen suosiion aikoinaan tarjoamalla joitain varhaisimmista ratkaisuista treidata sekä vastaanottaa bitcoineja yrityksenä. Tämä johtikin siihen että jopa nykypäivänäkin Coinbase on alan suosituin web lompakko.

Nykyään kuitenkin yhä useammat ihmiset ymmärtävät, että Coinbasella on selvästi omat agendat ja ei niin läpinäkyvää toimintaa. Ja tästä syystä mekin olemme kirjoittaneen artikkelin Parhaista Coinbase-vaihtoehdoista.

LocalBitcoins

LocalBitcoins

LocalBitcoins sijaitsee Helsingissä, ja oli maailman ensimmäinen p2p Bitcoin vaihto pörssi.

P2P tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pörssi itse ei pidä käyttäjien varoja, vaan yhdistää ihmiset toisiinsa joka taas mahdollistaa kaupat joko käteisellä tai usealla muilla maksutavoilla.

LocalBitcoins onnistui alkuaikoina tarjoamaan nopeasti ympäri maailmaa krypto palveluita, mistä johtuen he ovat tänäkin päivänä mailman suosituin p2p pörssi.

Vaikka tämän pörssin toiminta on ollut jatkuvaa jo vuodesta 2012. Ovat he äskettäin alkaneen vaatia asiakkailta KYC-asiakirjoja, mikä P2P käyttäjien keskuudessa on jotain sellaista mitä monet halveksuvat.

Pörssi on kuitenkin edelleen hyvä vaihtoehto jos anonyymisyys ei ole sinulle välttämätöntä, mutta monet ihmiset silti etsivät houkuttelevampia vaihtoehtoja.

Tässä on luettelo parhaista LocalBitcoins-vaihtoehdoista.

Yhteinen tekijä

Yksi asia, joka on yhteistä jokaiselle artikkelissa mainitulle pörssille, on selvästi se, että ne ovat maailman suosituimpia krypto alustoja, mutta myös, että ne kaikki olivat ensimmäisiä todella menestyviä omilla osaalueillaan. Toisinsanoen heillä ei ollut kilpailijoita aikoinaan. Mutta kuten aina elämässä, suosio ei välttämättä tarkoita, että he ovat parhaita. Ja uusia pörssejä ilmestyykin jatkuvasti entistä edistyneemmillä työkaluilla ja palveluilla.

Löydä kaikki pörssit jatkuvasti päivitetystä Parhaat Krypto Pörssit listastamme.

Muistutus: Älä koskaan jätä Bitcoinejasi pörssiin. “Kun et omista avaimiasi, et myöskään omista Bitcoinejasi!”

Categories: Pörssit

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.