Parhaat LocalBitcoins Vaihtoehdot

Helsingissä sijaitseva LocalBitcoins on maailman tunnetuin P2P-pörssi. Mutta tässä artikkelissa käymme läpi parhaat localbitcoins vaihtoehdot. (2020 Opas!)

Parhaat LocalBitcoins Vaihtoehdot Vuonna 2020.

Helsingissä sijaitseva LocalBitcoins on maailman tunnetuin P2P-pörssi. Se sai laajan suosion ympäri maailmaa, alkuaikoina, reagoimalla nopeasti ja tuomalla markkinoille nopeasti tuotteita jota ihmiset tarvitsivat. Nykyään Localbitcoins vaatii kuitenkin KYC-asiakirjojen täyttämistä, ja vaikka tämä ei ole kaikille ihmisille ongelma. Muut P2P-pörssit houkuttelevat jatkuvasti uusia käyttäjiä päivittäin, ja tästä syystä mekin olemme luetteloineet joitain parhaimmista Localbitcoins-vaihtoehdoista.

1. Hodl Hodl – on hyvin samanlainen kuin LocalBitcoins, mutta antaa sinun pysyä anonyyminä.

2. Paxful – on P2P-pörssi, joka tarjoaa eniten erilaisia maksutapija.

3. Bisq – on maailman ainoa täysin hajautettu avoimen lähdekoodin P2P-pörssi.

Hodl Hodl

Hodl Hodl - Parhaat LocalBitcoins Vaihtoehdot

Hodl Hodl on avoimeen lähdekoodiin perustuva globaali p2p-Bitcoin-pörssi, joka ei pidä käyttäjien varoja.

Pörssiä pidetään yleisesti parhaana Localbitcoins-vaihtoehtona, koska he eivät vaadi sinua täyttämään minkäänlaisia KYC-asiakirjoja. Toisin kuin localbitcoins joka pakottaa sinut tekemään niin. HodlHodl antaa käyttäjien pysyä nimettömänä ja tehdä oma päätös siitä haluavatko he paljastaa, keitä he todella ovat.

Hodl Hodl on niin helppokäyttöinen, että jopa aloittelijat voivat nopeasti ymmärtää miten se toimii.

Aloitaksesi Hodl Hodlin käytön, kirjaudu vain sähköpostiosoitteesi avulla, jonka jälkeen voit valita, haluatko toimia ostajana vai myyjänä. Järjestelmä luo ostajien ja myyjien välille multisign escrow sopimuksen. Myyjä tallettaa sitten Bitcoinin suoraan lompakostaan ​​tälle escrowelle. Ostaja maksaa myyjälle vaaditun summan, josta sovittiin. Myyjä vapauttaa sitten Bitcoinin escrow osoitteesta suoraan ostajien lompakkoon.

Varmistaakseen, että jokaisella käyttäjällä on hyvä ymmärrys ennen kuin he jatkavat oikeiden kauppojen tekemistä. Hodl Hodl antaa käyttäjille myös mahdollisuuden opetella yllä olevia menetelmiä testnet-versionsa kautta. Tämän lisäksi ihmiset voivat hatessaan tavata tosielämässä, ja luoda kaupat kasvotusten omilla säännöillään.

Tämä pörssi on todella hyvä Localbitcoins-vaihtoehto, se mahdollistaa pääsyn osaksi elinvoimaista paikallista yhteiösiä ja pystyt valita useista eri maksutavoista. HodlHodl on eriomainen kokemus ja suosittelemme sitä jokaiselle Bitcoinerille!

Liity Hodl Hodliin ja nauti yksinoikeudella hinnanalennuksista.

Paxful

Paxful - Parhaat LocalBitcoins Vaihtoehdot

Paxful on tunnettu P2P, joka tarjoaa yli 300 maksutapaa.

Tämän P2P-pörssin avulla käyttäjät voivat ostaa ja vaihtaa Bitcoineja jopa omituisimmilla maksutavoilla, joita voit kuvitella. Maksutapoja on kaikentyyppisiä lahjakorteista google pay, Alipay, PayPal ja aina luottokortteihin ja pankkisiirtoihin saakka.

Maksutapa vaihtoehdot ovat kirjaimellisesti loputtomia, mahdollistaen sen että kuka tahansa voi ainakin ostaa jotain. On kuitenkin muistettava, että tämä pörssi on P2P, mikä tarkoittaa, että muut käyttäjät määrittävät hinnat.

Paxful on kuitenkin hyvin toimiva pörssi, ja sillä on ainutlaatuinen tapa antaa myyjien ja ostajien ansaita mainetta kauppojensa kautta, mikä osoittaa muille sitten että kannattaako heihin luottaa. Jotkut maksutavat edellyttävät henkilöllisyytesi tarkistamista, ja myös käyttäjien on itse päätettävä, haluavatko he käydä kauppaa henkilön kanssa joka ei ole henkilöllisyyttä varmentanut.

Kaiken kaikkiaan Paxful on erinomainen vertaisverkkovaihto ja loistava paikka joko tulla myyjäksi tai ostaa Bitcoineja yhdellä heidän sadoista ainutlaatuisista tavoista.

Luo Paxful-tili nyt

Bisq

Bisq

Bisq on maailman ainoa täysin hajautettu avoimen lähdekoodin perustuva P2P Bitcoin-pörssi.

Tämä pörssi tarjoaa ainutlaatuisen avoimen lähdekoodin p2p-sovelluksen, jota voit käyttää yhteydenpitoon muiden käyttäjien kanssa ja joko ostaa tai myydä kryptovaluuttoja. Rekisteröintiä ei tarvita, ja henkilötietoja jaetaan vain kauppaa käyvien käyttäjien kesken, eikä henkilökohtaiset ​​tiedot koskaan poistu paikallisesta tietokoneesta. Kuulostaa uskomattomalta eikö? No, se on.

Lyhyesti sanottuna: Bisq on todella erillainen ja edellä käyvää tekniikka kaikesta, mitä olemme vielä nähneet kyrptomailmassa. Parhaimmillaan pystyt ajaa koko sovelluksen Raspberry Pi:n kautta mikä itsessään on ihan uskomatonta, kuvittele nyt, kokonainen pörssi mikortietokoneella.

Aloitaksesi Bisq:n kätön sinun on ladattava sovellus tai voit myös rakentaa sen itse lähteestä, tämän jälkeen lisäät sitten paikallista fiat valuuttaa tai kryptoja. Jonka jälkeen luot joko uusia tarjouksia tai otat jo olemassa olevan.

Vaikka Bisq onkin teknilisesti aikansa edellä. Se voi silti olla hieman liikaa keskivertokäyttäjälle, ja tästä syystä suosittelemme useimpien ihmisten tarkastelemaan muita yllä olevia esimerkkejä.

Katsasta Bisq-verkko täältä .

Ajatuksia

Nämä ovat tällä hetkellä parhaat LocalBitcoins-vaihtoehdot.

P2P on konsepti, joka houkuttelee jatkuvasti uusia ihmisiä, pörssien ja tekniikan eteenpäin siirtyessämme.

Löydä kaikki pörssit jatkuvasti päivitetystä Parhaat Krypto Pörssit listastamme.

Muistutus: Älä koskaan jätä Bitcoinejasi pörssiin. “Kun et omista avaimiasi, et myöskään omista Bitcoinejasi!”

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.