Löydä Parhaat Krypto palvelut.

Parhaat Krypto Palvelut.

Bitcoin yhteisössä on monen tyyppisiä Krypto palveluita, joita tarjoavat eri yritykset. Jotkut näistä palveluista ovat; Web hosting maksuprosessorit, Bitcoin-maksukortit, charting ohjelmistot, mainonta, P2P-lainaus, pokeri, kasino, Bitcoin-palkkio-ohjelmat jne…

koulutus ja kurssit

BitDegree

BitDegree on krypto-keskittynyt verkkokurssimarkkinapaikka. Alustan avulla kuka tahansa voi oppia mitä tahansa ohjelmointikielistä , Blockchainista , digitaalisesta markkinoinnista ja paljon muuta! BitDegreellä on saatavana satoja online-kursseja ja monia erilaisia ​​blockchain-pohjaisia, avoimia koulutuksia. Jos onnistut vakuuttamaan sponsorin, voit myös oppia ilmaiseksi ja saada rahaa tekemällä niin!

Valitse tehokkaimmat kurssit ja aloita urasi!

Web Browsing

Brave Browser

Brave

Brave on uudentyyppinen kryptovaluuttoihin keskittyvä selain, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita rahaa surffailusta verkossa. Selain estää mainoksia ja verkkosivustojen jäljittäjiä, mutta antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita antamalla selaimen nimettömästi tarkkailla käyttäjän huomioita ja palkita heidät vastaavasti parhaan mukaan BAT tokeneilla.

Web Hosting & Domains

Parhaat Krypto Web hosting palvelut.

Unstoppable Domains

Unstoppable Domains

Unstoppable Domains on blockchain-verkkotunnuspalvelu, joka yksinkertaistaa krypto maksut ja auttaa rakentamaan pysäyttämättömiä verkkosivustoja. Blockchain-verkkotunnukset, korvaa krypto osoitteet ihmisille luettavilla verkkotunnuksilla, ja samoja verkkotunnuksia voidaan käyttää myös verkkosivustoissa. Blockchain-verkkotunnukset eivät kuitenkaan ole osa keskitettyä DNS-järjestelmää, vaan niitä kutsutaan vaihtoehtoisiksi juuriksi, mikä tarkoittaa, että tallennat verkkotunnuksia lompakkoosi aivan kuten tavallissia kryptovaluuttoja. Ja kukaan ei voi hallita verkkotunnustasi ilman yksityisiä avaimiasi.

Namecheap

Namecheap - Parhaat Krypto Palvelut

Namecheap on yksi parhaimmista, ellei parhain web hosting yritys maailmassa, joka tarjoaa alhaiset hinnat, mutta silti huippuluokan palveluita verkkotunnuksista palvelimiin ja kaikkea siltä väliltä. Namecheap on henkilökohtainen suosikkimme ja bitcoinblogi.com käyttää ylpeänä heidän palveluitaan. Emmekä ole koskaan tavanneet yhtä omistautunutta tukitiiminä, kuten Namecheapilla on, ja he ovat aina valmiita auttamaan sinua, jos joudut tiukkaan tilanteeseen. Namecheap hyväksyy luottokortit, PayPalin ja tietysti Bitcoinin.

Bitcoin Webhosting

Bitcoin Webhosting - Parhaat Krypto Palvelut

Bitcoin Webhosting on toinen hieno hosting-alusta, joka kunnioittaa yksityisyyttäsi ja hyväksyy Bitcoinin maksutapana. Ne tarjoavat kaiken omistetuista palvelimista verkkotunnuksen rekisteröintiin.

Namesilo

Namesilo

Namesilo on yksi nopeimmin kasvavista rekisterinpitäjistä, joilla on joitain halvimpia verkkotunnuksia Internetissä. Namesilon avulla voit käyttää Bitcoin-palveluita, rekisteröidä ja siirtää verkkotunnuksia ja huutokauppaa niitä markkinoilla.

Cinfu

Cinfu

Cinfu on VPS- ja hosting ipalveluntarjoaja, jolla on palvelimet viidessä eri paikassa. Cinfu tarjoaa alhaiset hinnat ja hyväksyy useita erilaisia ​​maksutapoja, kuten erilaisia ​​kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin.

BitDomain

BitDomain.biz

BitDomain on yksityisyyden suojaan ja Bitcoiniin keskittyvä palvelin ja verkkotunnusten tarjoaja. Bitcoinin lisäksi he hyväksyvät useita muita kryptovaluuttoja.

Maksu prosessorit

Nämä parhaat Krypto maksuprosessori palvelut tarjoavat sinulle sekä mukavuuden että mahdollisuuden tulla täysin suvereeniksi.

Coinpayments

Coinpayments - Parhaat Krypto Palvelut

Coinpayments on maksuprosessori, jonka pääpaino on kauppiaat. Käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa digitaalisia hyödykkeitä, vastaanottaa bitcoineja ja yli 1280 altcoinia maksuina tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Heillä on yli 2 427 500 kauppiasta rekisteröityneenä, jotka sijaitsevat 182 maassa ympäri maailmaa, mikä tekee siitä markkinoiden kattavimman kryptovaluuttajärjestelmän.

Blockonomics

Blockonomics - Parhaat Krypto Palvelut

Blockonomics on non-custodial Bitcoin-maksuprosessoija, mikä tarkoittaa, että he eivät säilytä varojasi, vaan toimivat vain palveluntarjoajana. Tämä on loistava valinta kaikille, jotka haluavat mukavuutta, mutta hallita silti kolikoitaan. Maksut menevät suoraan lompakkoosi, eikä mitään asiakirjoja vaadita maksujen vastaanottamisen aloittamiseksi. Tämän lisäksi he mahdollistavat lompakoiden saldon tarkkailun, sekä 24/7-asiakastuen.

Coingate

Coingate on merkittävä Bitcoin- ja altcoin maksupreossoija. Alusta on melko suosittu kryptovaluutta mailman keskuudessa. Sen avulla kuka tahansa voi alkaa hyväksyä Bitcoinia ja yli 50 muuta kryptovaluuttaa liiketoiminnassaan muutamalla hiiren napsautuksella. Coingate toimii myös pörssinä, mahdollistaen Bitcoinin ostamisen myös heti.

BTCpay

BTCpay

BTCpay Server on ultimaattinen Bitcoin-maksuprosessori. Tämä palvelu on täysin self-hosted, mikä tarkoittaa että et tarvitse lainkaan kolmansia osapuolia. Se on myös avoimeen lähdekoodiin perustuva, yksityinen, sensuurin kestävä ja ilmainen. Tämä alusta vaatii kuitenkin melko oppimiskäyrän, eikä välttämättä ole sopiva aloittelijoille.

Bitcoin maksukortit

Bitcoin maksukortti palvelut ovat jokaisen krypto-harrastajan pakko hankinnat, jokaisella maksukortilla on omat ominaisuutensa ja bonuksensa. Ehdotammekin hankkimaan ne kaikki lisävaihtoehtoja ja mukavuutta ajatellen.

Advanced Cash

ADVcash - Parhaat Krypto Palvelut

Advanced Cash on helposti yksi maailman edistyneimmistä Bitcoin maksukorttiratkaisuista. Yrityksellä on hyvämaineinen tausta allalla, kortti on saatavana ympäri maailmaa, tilejä voidaan rekisteröidä sekä yksityishenkilöille että yrityksille, pankkiautomaatista nosto voidaan tehdä missä tahansa valuutassa, ylläpitomaksuja ei ole, ja toimitus on myös täysin ilmaista. Kun tilaat kortin, voit valita EUR, USD tai RUB valuutoista tai myös tilata ne kaikki. Bitcoin-tilisi rahoittamisen lisäksi voit käyttää yhtä monista muista rahoitustavoista, kuten Visa, Mastercard, American Express, SEPA ja monia muita. ADVcash on ehdottomasti suosikkimme, kun kyse on Bitcoin makskorteista.

Wirex

Wirex - Parhaat Krypto Palvelut

Wirex on huippuluokan Bitcoin-maksukorttivalinta kaikille EU:n kansalaisille. Heillä on loistava sisäänrakennettu sovellus hallita yli 20 digitaalista ja perinteistä valuuttaa, mukaan lukien BTC, ETH, LTC, EUR USD ja paljon muita. Wirex mahdollistaa sinun ansaita 0,5% Cashbackia Bitcoineissa jokaisella kerralla, kun käytät Wirex-korttia. Voit myös vaihtaa valuuttoja edestakaisin, ja lisäämällä henkilökohtaisen pankkikorttisi voit ostaa myös Bitcoineja suoraan sovelluksesta. Kaiken kaikkiaan Wirex on todella uskomaton kokemus kryptojen käsittelyyn verkossa.

Revolut

Revolut - Parhaat Krypto Palvelut

Revolut on loistava valinta kaikille EU:n jäsenille. Voit käyttää kryptojasi mailmalla yli 150 eri valuutassa pienellä 0,5% kululla tai nostaa pankkiautomaatista jopa 200 € kuukaudessa ilmaiseksi. Oli se sitten henkilökohtainen ​​tai yritystili, Revolut säästää aikaa ja helpottaa kirjanpitoa.

MCO – Crypto.com

MCO by Crypto.com - Parhaat Krypto Palvelut

MCO on korkea cashback Bitcoinin maksukortti ratkaisu. Tämä alusta on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se tarjoaa eräitä alan parhaimmista cashhback ominaisuuksista, kortit ovat komposiittimetallia ja niitä voi hankkia myös ilmaiseksi. Saadaksesi itsellesi kortin sinun on ostettava MCO-tokeneja ja sitouduttava pitämään niitä lompakossa seuraavan 6 kuukauden ajan.

Rekisteröidy ja saat bonuksen (50 dollaria USD MCO:ssa)

Crypterium

Crypterium

Crypterium on Bitcoin maksukortti, joka on saatavana kaikkialla maailmassa riippumatta siitä, missä asut, kortti toimitetaan minne tahansa. Crypterium-maksujärjestelmä, toisin kuin useimmat kilpailijat, toimii Unionpay-järjestelmässä, ja kortti voidaan täydentää erilaisilla kryptoilla, kuten BTC, ETH, LTC ja CRPT.

Hanki Crypterium-kortti, käytä koodia “xcs94” saadaksesi 5 dollaria!

SpectroCoin

SpectroCoin

SpectroCoin on Bitcoin-maksukortti, joka on saatavana eurovaluutassa ja jota voi käyttää yli 30 maassa. SpectroCard-kortille voidaan ladata useita eri kryptoja, mukaan lukien Bitcoin, Ether, XEM ja Dash.

Cryptopay

Cryptopay - Bitcoin Palvelut

Cryptopay Bitcoin-lompakko ja maksukortit antavat sinun hallita Bitcoinejasi helposti. Muunna kryptovaluuttasi useiksi eri fiateiksi kuten USD, EUR tai GBP joita voit nostaa pankkiautomaateista ja käyttää maailmanlaajuisesti.

Rekisteröidy ja saat 25% alennuksen Cryptopay-maksukortistasi!

Charting Alustat

Tradingview

TradingView - Parhaat Krypto Palvelut

Tradingview on alan johtava charting ohjelmisto. Sen lisäksi, että sillä on laajimmin käytettyjä ja tunnetuimpia chartteja, joita lähes kaikki kryptoalalla tunnetut pörssit käyttävät, se tunnetaan myös kryptoalan ulkopuolisilla markkinoilla, ja sillä on myös hyvät ja toimivat sosiaaliset elementit. Tämä palvelu on pakollinen paketti kaikille, jotka harjoittavat kryptovaluuttakauppaa tai viettävät paljon aikaa markkinoilla yleensä.

Coinigy

Coinigy - Parhaat Krypto Palvelut

Coinigy on kaiken tarjoava kryptovaluutta charting alusta, joka on suunniteltu varta vasten vakaville krypto treidaajille, jotka haluavat vain parasta. Alusta on erinomainen, koska se tarjoaa työpöytä- ja mobiilisovelluksen sekä mahdollistaa treidauksen yli 45 krypto pörssissä yhdeltä suojatulla tilillä.

Automatisoitu treidaus

3Commas

3Commas - Parhaat Krypto Palvelut

3Commas on yksi edistyneimmistä pilvipohjaisista krypto treiding roboteista. Etsitpä vain älykkäitä kaupankäyntityökaluja, tai lukemattomia erillaisia robotteja, tämä alusta tarjoaa kaiken mahdollisen sinulle. 3Commas on kallis, mutta jos sitä käyttää oikealla tavalla, se voi antaa korvaamatonta arvoa tuleville vuosille.

10% alennus ensimmäisestä 3Commas-tilauksesta!

Cryptohopper

Cryptohopper - Parhaat Krypto Palvelut

Cryptohopper on yksi parhaimmista pilvipohjaisista automatisoiduista krypto treidaus roboteista, joka tarjoaa sinulle pääsyn suureen työkalu arsenaaliin, sekä mukaan lukien useita kaupankäyntistrategioita, strategioiden ennalta testausta ja paljon muuta. Tämä ohjelmisto on hyvä niille, jotka etsivät erilaisia tapoja hallita kauppojaan, mutta eivät ole kiinnostuneita itse koodaamisesta.

Kryll

Kryll

Kryll on edistyksellinen ja ainutlaatuinen pilvipohjainen krypto robotti siinä mielessä, että sillä ei ole kuukausittaista maksu sunnitelmaa kuten kilpailijoillaan. Sen sijaan maksat vain kaupanteosta, mikä tarkoittaa, että jokaisen treidillä on lisämaksu . Maksuja voidaan alentaa jopa 95% ostamalla KRL-tokeneita. Tämän lisäksi Kryllillä on yksinkertaisin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä kauppojesi automatisoimiseksi, joten mitään koodausta ei vaadita.

Rekisteröidy ja saat 30% alennuksen Kryll-maksuista seuraavien kahden viikon aikana!

Zignaly

Zignaly

Zignaly on uusi edistyksellinen pilvipohjainen kryptotekniikkabotti, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän kolikoita ja automatisointia tai joko ulkoisia signaaleja. Voit myös luoda omia strategioita käyttämällä indikaattoreita ja yhdistämällä Tradingview. Zignaly, joka on edelleen beta vaiheessa, on tällä hetkellä yksi halvimmista treidaus roboteista markkinoilla, joka maksaa vain 15,99 dollaria kuukaudessa, joten se on yksi uusien käyttäjien edullisimmista roboteista..

Kokeile Zignalyä 30 päivää ilmaiseksi!

Gunbot

Gunbot - Parhaat Krypto Palvelut

GunBot on yksi alkuperäisistä krypto treidaus boteista. Tämä alusta on erillainen kuin useimmet kilpailijat siinä mielessä että voit ladata ohjelmiston työpöydällesi ja käyttää sitä tietokoneellasi. Kaikki Gunbot-suunnitelmat ovat kertaluonteisia maksuja ja niillä on elinikäinen lisenssi ja tuki. GunBot pystyy automatisoimaan kaikki tunnetut strategiat, kuten Bollinger Bands, Ichimoku, MACD ja monet muut. Ohjelmistolla on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee siitä käyttäjäystävällisen, kaikki pörssit ovat käytettävissä ja yhteisö on aktiivinen ja tukeva. Tämä on hyvä tuote niille, jotka haluavat automatisoida Bitcoin-treidaustansa elinikäisen ohjelmiston ja lisenssin avulla.

Haasonline

HAASONLINE - Parhaat Krypto Palvelut

Haasonline on alkuperäinen ja yksi edistyneimistä arvopaperikaupan roboteista markkinoilla. Tämä alusta tarjoaa kaiken tarvittavan ja loputtoman määrän työkaluja ja mahdollisuuksia hallita ja toteuttaa treidaus suunnitelmiasi. Tämän ohjelmiston ainoa haittapuoli on, että se on kallis ja ei aloittelijaystävällinen.

Superorder

Superorder

Superorder on pilvipohjainen kryptovaluutta treidaus botti, jonka avulla kauppiaat voivat rakentaa automatisoituja kaupankäyntistrategioita visuaalisen käyttöliittymän avulla. Tämän Superorderin lisäksi kauppiaat voivat myös ladata kromilaajennuksen, joka mahdollistaa treidaamisen useilla pörsseillä käyttämällä suosituinta kartoitusohjelmaa Tradingview.

TradeSanta

Tradesanta - Bitcoin Palvelut

TradeSanta on yksinkertaistettu ja helpposti lähestyttvä automatisoitava treidaus robotti, jonka avulla voit joko asettaa pitkiä tai lyhyitä treidejä, hallita kauppoja vuorokauden ympäri, mikä säästää aikaa ja tehokkuutta. Tämä ohjelmisto toimii pilvessä ja on ilmainen aloittaa, mikä tekee siitä loistavan aloittelijoille.

Cryptotrader

Cryptotrader

Cryptotrader on pilvipohjainen automaattinen krypto robotti. Alusta tukee kaikkia tärkeimpiä Bitcoin-pörssejä, sillä pystyy backtestata ja strategioita voi ostaa ja myydä avoimilla markkinoilla. Botin saa toimintaan muutamassa minuutissa, ja ilmoitusvaroitukset voidaan aktivoida sähköpostitse ja tekstiviesteinä.

shrimpy

shrimpy

Shrimpy on kaupankäynnin bottipalvelu kryptovaluuttaportfolion automatisointiin. Alusta auttaa käyttäjiä monipuolistamaan portfolionsa moniin eri kolikoihin yhdellä napin painalluksella.

P2P-luotonanto

BlockFi

BlockFi - Parhaat Krypto Palvelut

BlockFi antaa sinulle mahdollisuuden ansaita korkoja, lainata dollareita, kasvattaa varallisuutta ja tehdä paljon enemmän kryptovaluutoillasi. Heidän avulla on mahdollista ansaita jopa 8,6% korkoa korolle vuodessa.

Nebeus

Nebeus - Parhaat Krypto Palvelut

Nebeus tarjoaa erilaisia ​​finanssipalveluita, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää kryptovaluuttojen täyden arvon. Nebeus mm mahdollistaa välittömän noston mille tahansa pankkikortille kaikkialla maailmassa ja krypto säästötilit, joiden avulla käyttäjät voivat ansaita jopa 8,45% korkoa sijoituksilleen.

Coinloan

CoinLoan - Parhaat Krypto Palvelut

Coinloan on vertaislainausjärjestelmä, joka mahdollistaa kryptolainaamisen, lainoissa toimii panttina kryptovarannot. Tallinnassa sijaitsevalla alustalla on ainutlaatuinen malli, joka erottaa sen kilpailijoista.

Bitbond

Bitbond - Parhaat Krypto Palvelut

Bitbond on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se on kryptolainausjärjestelmä, joka toimii maailmanlaajuisesti pienyrityksille lainaten. Bitbondilla on läpinäkyvä hinnoittelu ja alhaiset palkkiot. Korot alkavat vain yhdestä prosentista kuukaudessa. Olitpa lainanottaja tai lainanantaja, he ovat alansa ykkösiä tehden sijoittamisesta helpompaa sekä mahdollistavat välittömän rahoituksen.

Constant

Constant - Parhaat Krypto Palvelut

Constant on p2p krypto lainausjärjestelmä. Alustan avulla käyttäjät voivat sijoittaa haluamallaan tavalla ilman vähimmäispääomaa. Lainanottajat voivat samalla lainata ilman rajoja ja omilla kiinteillä koroillaan. Palvelun avulla voit ansaita jopa 9% vuodessa, ja voit nostaa voittosi milloin tahansa.

Salt

Salt - Parhaat Krypto Palvelut

Salt on alkuperäinen krypto p2p-laina-alusta. Alustan avulla voit sijoittaa ja seurata laina-arvo-suhdettasi ja lainavakuustietojasi liikkeellä ollessa. Lainanottajat voivat lainata molemmille tilityypeille sekä yritys- että henkilökohtaisille tilille. Ja jos olet uusi asiakas, voit ansaita 50 dollaria ilmaiseksi! Huomaa, että Salt ei ole saatavana kaikissa juristiikoissa.

Hanki laina Saltin kautta ja ansaitse 50 dollaria ilmaiseksi!

Celsius

Celcius Network on p2p lainan mahdollistaja jonka avulla voit ansaita ansaita korkoja ja lainata sitä vastaan. Celsius Network jakaa jopa 80% tuloistaan ​​Celsius-yhteisön tallettajien kanssa viikkomaksuina. Kaikki käyttäjät voivat ansaita jopa 10% vuodessa.

Rekisteröidy Celcius koodilla “1752259f17” ja saat 10 dollaria ilmaiseksi!

BTCPOP

BTCPOP

BTCPOP on p2p markkina lainaus palvelu. Käyttäjät voivat vaihtaa, lainata, panostaa ja rahoittaa liiketoimintaansa foorumin kautta.

XCoins

Xcoins

XCoins on toinen vertaisverkkojen lainausalusta, tää alusta toimii enemmänkin pörssien tapaan, antaen sinulle mahdollisuuden joko lainata tai ostaa bitcoineja luottokortilla tai PayPalilla.

Portfolio ja Verot

CoinTracking

CoinTracking

CoinTracking on alan johtava palvelu kauppojen seurantaan ja analysointiin. Se voi tuottaa reaaliaikaisia ​​raportteja voittoista ja tappioista, voit seurata kolikoidesi kokonaisarvoa, toteutuneita ja realisoitumattomia voittoja, luoda raportteja veroista ja paljon muuta. CoinTracking on ollut toiminnassa vuodesta 2013 ja sillä on saatavilla yli 6000+ digitaali valuuttaa ja omaisuutta, tämän palvelun avulla tiedät aina, mitä portfoliosi kanssa tapahtuu.

Rekisteröidy ja säästät 10% CoinTracking-päivityksistä!

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax

CryptoTrader.Tax on erinomainen palvelu jos etsit helpotusta ilmoittaa kryptovaluutta verojasi. Ohjelmisto mahdollistaa kaikkien treidien tuomisen vain napin painalluksella, ja heillä on hyvö ja aktiivinen live-chat-tuki, joka auttaa sinua kaikissa ongelmissa, jotta saat kaiken valmiiksi muutamassa minuutissa.

Rekisteröidy ja saat 10% alennuksen ostoksista, käytä koodia: CRYPTOTAX10

TokenTax

TokenTax on krypto vero ohjelmistoalusta ja verolaskentayritys. Alustan avulla käyttäjät voivat laskea ja ilmoittaa krypto verot siten, että siitä tulee mahdollisimman yksinkertaista ​​ja kivutonta.

Markkina data

Kaiko

KAIKO - Parhaat Krypto Palvelut

Kaiko on alan johtava institutionaalisen luokan kryptovaluuttamarkkina data tietojen operoija. Tämä alusta tarjoaa yli 10 000 kryptovaluuttaparia, jotka löytyvät yli 50 pörssissä, mukaan lukien markkinajohtajat, kuten Binance, Bitfinex, Coinbase Pro, Gemini, Okex, Kraken, poloniex ja muut.

Kokeile viikko ilmaiseksi!

Mainonta

A-ADS

A-ADS

A-ADS oli markkinoiden ensimmäinen kryptomainontaalusta. He ovat toimineet vuodesta 2011 lähtien tarjoamalla erilaisia ​​paketteja ja tapoja kasvattaa yritystäsi. Tämä alusta on toimiva kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mainostaisesta Bitcoineilla.

Bitmedia.io

Bitmedia.io

Bitmedia.io on kryptomainosmarkkina, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä. Tätä alustaa ovat käyttäneet krypto yhteisön suurimmat nimet, ja tämä ei ole ihme, koska heidän palvelut toimivat yksinkertaisesti erinomaisesti.

BtcVic

BtcVic

BtcVic on anonyymisyyttä tukeva Bitcoin-mainontaalusta, joka tarjoaa yksinkertaistetun käyttöliittymän ilman rekisteröintiä.

Herätykset

Cryptocurrency Alerting

Cryptocurrency Alerting on tehokas hälytyspalvelu, jonka avulla voit luoda hintailmoituksia sähköpostitse, tekstiviestinä, puheluina, selaimen, Webhooksin, discordin ja slack bottien avulla.

Louhinta ja stakeus

NiceHash

NiceHash

Nicehash on suurin hash-power-markkina alusta. Voit joko vuokrata tai myydä hash-poweria, käyttämällä yhtä edistyneimmistä louhintaohjelmistoista, vaihtaa kryptovaluuttoja ja paljon muuta. Nicehash on oikea paikka, kun aloitat louhinta toiminnat tai etsit edistyneempiä louhinta mahdollisuuksia.

MinerGate

MinerGate

MinerGate on helppokäyttöinen louhinta ohjelmisto, jonka avulla voit louhia valuuttoja kuten Ethereum ja Monero. He tarjoavat myös lukemattomasti louhinta tietoa ja työkaluja useille kolikoille tämä on yksinkertainen alusta aloittelevalle louhijalle.

Genesis Mining

Genesis Mining

Genesis Mining on yksi markkinoiden suurimmista ja luotettavimmista pilvilouhinta alustoista. Voit kirjautua ja aloittaa louhinta toiminnan heti.

MyCointainer

MyCointainer tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen ratkaisun kryptovaluuttoejen stakeemiseen ilman, että sinun on käsiteltävä prosessia itse. Käyttäjät voivat hyötyä milloin tahansa, missä tahansa.

ostokset

lolli

Lolli - Parhaat Krypto Palvelut

Lolli on Bitcoin palkkio ohjelma, joka antaa sinulle Bitcoineja ostoksistasi verkossa. He tekevät netti shoppailuistasi helpon ja hauskan tavan ansaita extraa, jopa 30% Bitcoin-palkkioita kun ostat suosikkikaupoissasi.

Purse.io

Purse

Purse.io:n avulla käyttäjät voivat ostaa tuotteita Amazonin kautta alennettuun hintaan, mikä on tehnyt siitä yhden suosituimmista bitcoin-palveluista.

Bitify

Bitify

Bitify antaa sinun ostaa ja myydä tuotteita bitcoineilla turvallisesti heidän automatisoidun escrow-palvelun kautta, se on aivan kuten myynti käteisellä / Paypalilla.

Bitrefill

Bitrefill - Parhaat Krypto Palvelut

Bitrefill on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista vain kryptovaluuttoja käyttävästä verkkokauppasivustoista. Bitrefill auttaa käyttäjiä elämään kryptovaluutoilla sallimalla ostaa yli 750 erilaista lahjakorttia ja helposti täyttämään prepaid sim korttinsa yli 900 operaattorilla yli 160 maassa.

Coincards

Coincards on yhtiö jonka avulla kuka tahansa voi käyttää kryptovaluuttoja laajaan valikoimaan lahjakortteja amerikkalaisilta brandeiltä. Kryptovaluuttojen käyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja tämän alustan ansiosta käyttäjillä on mahdollisuus saada erittäin nopeasti käsiinsä joitain markkinoiden parhaimmista korteista.

GiftOff

GiftOff tarjoaa suurimman eurooppalaisen valikoiman lahjakortteja parhaimmista tuotemerkeistä! Alustalla on laaja valikoima lahjakortteja eri luokkien parhaimmista tuotemerkeistä, kauppiaita löytyy kaikilta alueilta, kuten ravintoloista, peleistä, viihteestä, muodista, koruista ja muusta.

VPN

Private internet access

Private internet access - Bitcoin Palvelut

Private internet access on edullinen VPN palvelu, joka mahdollistaa turvatun surffailun verkossa. Voit rekisteröidä, ostaa ja käyttää heidän palveluitaan nimettömästi Bitcoinilla.

Aloita anonyymi surffailu jo tänään, ja saat 30 päivää ilmaiseksi!

Pokeri, kasino ja uhkapelit

SwC Poker

SWC Poker - Parhaat Krypto Palvelut

SwC Poker on anonyymi Bitcoin-keskittynyt pokeri. SwC Pokeria voidaan pelata suoraan selaimen kautta tai voit ladata sen myös pc-, mac- ja android-käyttöjärjestelmille, mikä tekee heistä yhden, ellei markkinoiden edistyneimmistä krypto pokeriohjelmistoista.

NitrogenSports

Nitrogensports - Parhaat Krypto Palvelut

NitrogenSports on ollut olemassa jo alusta alkaen. Se on alan yksi johtavista tekijöistä Bitcoinin suhteen kun puhutaan vedonlyönnistä. Heillä on kaikkea urheilusta pokeriin. Ja he mahdollistavat vedonlyönnin asioista, joita et edes osaisi kuvitellakaan.

bitStarz

BitStarz

BitStarz on online-Bitcoin-kasino, jossa on pelaajille satoja hienoja pelejä joista valita, ja mahdollisuus käyttää sekä krypto valuuttoja sekä useita suosittuja kansainvälisillä fiat-valuuttoja.

Cloudbet

CloudBet

Cloudbet on toinen hieno Bitcoin-kasino, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä, mukaan lukien urheiluvedonlyönnit ja live-kasino. Heillä on tervetuliaisbonus jopa 5BTC asti.

FortuneJack

FortuneJack

FortuneJack on Bitcoin-kasino, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä, kuten vedonlyönnini, bitcoin-dice ja live-kasino.

Ainutlaatuiset mahdollisuudet

We Grow For You – CannerGrow

Ansaitse rahaa Bitcoinilla ja CBD: llä - Parhaat Krypto Palvelut

We Grow For You – CannerGrow on sveitsiläinen yritys, jolla on ainutlaatuinen projekti, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden omistaa fyysisiä hamppukasveja ja ansaita rahaa Bitcoinilla ja CBD-öljyillä.

CannerGrow antaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua hampun CBD-tuotantoon tarjoamalla mahdollisuus ostaa fyysisiä hamppukasveja Bitcoinilla. Tämän jälkeen käyttäjä saa 50% tuloista, kun taas toinen 50% menee viljelijälle. Tämä vastaa noin 70%: n vuotuista voittoa alkuperäisestä sijoituksesta.

Ansaitse passivista rahaa Bitcoinilla ja CBD:llä nyt!

Fanmix – The Music You Love

Fanmix - Parhaat Krypto Palvelut

Fanmix on ainutlaatuinen markkinapaikka, joka yhdistää faneja suosikki artistiensa ja musiikin kanssa.

Alusta mahdollistaa taianomaisen yhteyden taiteilijan ja heidän faniensa välillä. Sen avulla taiteilijat voivat luoda ainutlaatuista sisältöä, julkaista sen Fanmixissä sekä kaikilla tärkeimmillä alustoilla, kun taas fanit voivat rahoittaa suoraan uusien taiteellisten teosten luomista.

Aloita Fanmixin käyttö!

Categories: Palvelut

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.