Löydä Parhaat Krypto Hinta Kaaviot

Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat parhaat krypto hinta kaaviot?

Olitpa sitten holdaaja tai treidaaja. Jos olet tosissasi krypton suhteen, on tärkeätä käyttää parhaita hinta kaavioita.

Kryptovaluutta hintakaaviot tarjoavat sinulle reaaliaikaisen näkemyksen eri kryptoista ja niiden suoriutumisesta. Ja tämä on oikeastaan ​​ainoa oikea tapa ostaa ja myydä kryptovaluuttoja käyttäen silmiäsi.

Ja me olemmekin tässä luetteloineet tunnetuimpia ja käytetyimpiä krypto hintakaavioita ja -alustoja.

TradingView

TradingView - Parhaat Krypto Hinta Kaaviot

TradingView on alan laajimmin käytetty ja tunnetuin hinta kaavio ohjelma ja sosiaalinen verkosto treidaajille. Sivusto avautui syyskuussa 2011. Tradingview tarjoaa rajoitetun ilmaisen version kaikille. Premium version hinnat alkaen vain 9,95 Yhdysvaltain dollarista / kuukausi aina ylös 59,95 Yhdysvaltain dollariin/ kuukausi.

Pro- ja Premium-version avulla käyttäjät voivat käyttää enemmän kaavioita asettelua kohti, tallentaa enemmän kaavioasetteluita, käyttää useita laitteita samanaikaisesti, ladata lisää indikaattoreita ja hälytyksiä kaavioihin ja paljon muuta. Aloittelijoille ilmainen perusversio tarjoaa kuitenkin kaikki tarvittavat työkalut.

TradingView’n vahvimmat vahvuudet ovat sen yksinkertaisissa, käyttäjäystävällisissä verkkopohjaisissa kaavioissa. Kaaviot on suunniteltu tyylikkäiksi ja ovat erittäin muokattavissa, ja niissä on tuhansia tunnettuja indikaattoreita, työkaluja, hälytyksiä, treidaus skannereita, uutistoimistoja ja paljon muuta. Kauppiaat voivat myös rakentaa omia tarkkailulistojaan, luoda omia indikaattoreita ja skriptejä. Käyttäjät voivat myös julkaista kaavioita, ennusteita, skriptejä tai signaaleja julkisessa tietokannassa joko ilmaiseksi tai yksityiseen käyttöön.

TradingView on yksi suurimmista ja ainutlaatuisimmista treidauksen sosiaalisista verkostoista, jossa kauppiaat voivat kommentoida ja jakaa muiden ihmisten kaavioita ja skriptejä tai joko keskustella live-ikkunoissa kustakin tietystä kauppa osa alueesta, kuten kryptovaluutat, forex, osake ja hyödykkeet.

Olet sitten aloittelija tai alan ammattilainen. TradingView’n monipuoliset työkalut ja ehdottomasti parhaat hinta kaaviot tekevät siitä käyttökelpoisen kokemuksen jokaiselle treidaajalle. Olemme esimerkiksi henkilökohtaisesti käyttäneet näitä kaavioita päivittäin vuosien ajan. Ainoa miinuspuoli tälle palvelulle on, että TradingView:n kautta et voi itse treidata kovin monen välittäjän kanssa, varsinkin kun kyse on kryptovaluutta pörsseistä. Tämä ei kuitenkaan ole liian suuri ongelma, koska TradingView on suunniteltu kaavioiden käyttämiseen, ja suurin osa pörsseistä käyttää myös heidän kaavioita.

Kokeile TradingView ohjelmaa ilmaiseksi!

Coinigy

Coinigy - Parhaat Krypto Hinta Kaaviot

Coinigy on all-in-one kryptovaluutta treidaus alusta, joka yksinkertaistaa useiden eri kryptovaluutoiden seurantaa ja kauppaa useissa eri pörsseissä. Coinigyn avulla pääset samoihin intuitiivisiin kaavioihin, joita TradingView käyttää, mutta Coinigyssa voit myös käydä kauppaa niiden kautta useissa erilaisissa pörsseissä, joita ei yleensä ole saatavana.

Parempien kaavioiden lisäksi Coinigy tarjoaa myös joukon lisätyökaluja ja palveluita, jotka saat, kuten automaattista portfolion seurantaa, rajoittamatonta API-käyttöä, rajoittamatonta kaavion asettelua, rajoittamatomia hintahälytyksiä, sähköposti- ja web-ilmoituksia, jolla pääset käsiksi kaikkiin kryptovaluuttoihin ja paljon muuta.

Yksi tärkeimmistä ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista on kuitenkin ehdottomasti kyky asettaa take profit- ja stop-loss ordereita suoraan ohjelmistosta, tämä toimii myös silloin, kun pörssi ei normaalisti tue niitä. Ja tämä ominaisuus yksin on korvaamaton jokaiselle järkevälle sijoittajalle. Coinigyn käyttö alkaa 18,66 dollarista kuukaudessa ja voi nousta jopa 99 dollariin kuukaudessa API-kehittäjille.

Coinigy muodostaa yhteyden yli 40 johtavaan pörssiin, mukaan lukien Binance , Kucoin , Kraken , Huobi ja Bitfinex. Ja pörssien suuren määrän takia alusta tarjoaa myös pääsyn kryptovaluutta-alaa koskevaan tarkoitukselliseen tutkimusmateriaaliin.

Kaiken kaikkiaan Coinigyllä on yksi parhaimmista kryptovaluutta alustoista kaikille ja tarjoaa kokemuksen joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Kokeile Coinigyä 30 päivää ilmaiseksi!

Cryptowat.ch

Cryptowatch

Cryptowatch on Krakenin omistama ja ylläpitämä premium  hintakaavio palvelu , kaikenlaisille hodlaajille. Cryptowatch tarjoaa sekä ilmaisia ​​että liittymäpohjaisia ​​suunnitelmia. Alusta antaa reaaliaikaisen pääsyn kryptovaluutta markkinatietoihin, kartoitus- ja kauppapalveluihin yli 25+ johtavalle pörssille, mukaan lukien Bitmex , Binance , Huobi ja tietysti Kraken.

Cryptowatch käyttää tyylikkäitä kaavioita, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden visualisoida hintojen muutokset ja markkinoiden suuntaukset reaaliajassa. Käyttäjät voivat myös yhdistää portfolionsa nähdäkseen suorituskyvyn useiden pörssien välillä. Alusta sisältää myös monia suosittuja indicattoreita, kuten, MACD, RSI, Bollinger Bands ja monet muut.

Cryptowatch on ehdottomasti ilmainen käyttää, mutta premium-suunnitelmaan sisältyy useita etuja, kuten mahdollisuus käydä kauppaa intuitiivisesti alustan kautta joko matkapuhelimella tai pöytätietokoneella kytkemällä jopa 8 pörssiä samanaikaisesti. Tämän lisäksi premium-suunnitelma sisältää myös hinta- ja volyymi-ilmoitukset tekstiviesteinä, jotka lähetetään puhelimeesi 24/7. Premium hinta alkaa 15 dollarista kuukaudessa ja voi nousta jopa 75 dollariin kuukaudessa käyttäjien sovellusliittymäominaisuuksista riippuen.

Huomaa, että käyttäjät voivat käydä kauppaa ilmaiseksi Cryptowatch-käyttöliittymän kautta kytkemällä sen Kraken Pro tilille .

Tämä on erittäin hyödyllistä, jos asut Yhdysvalloissa, koska Kraken on myös Yhdysvaltain asiakasystävällinen vaihto marginaaliohjelmilla.

Kokeile Cryptowatch ilmaiseksi!

BitcoinWisdom

BitcoinWisdom

BitcoinWisdom on täysin ilmainen verkkosivusto, joka sisältää kaikki keskeiset pörssit, kuten Bitmex , Deribit , Kraken , Binance ja Coinbase Pro.

Tämä sivusto täytti tärkeän tarkoituksen aikoinaan tarjoamalla yhden ensimmäisistä käyttökelpoisista Bitcoin kaavioista treidaajille.

Nykyään monet OG:t käyttävät edelleen BitcoinWisdomia ja usein myös useimmat aloittelijat päätyvät tutkimaan niitä, eikä ole ihme, koska nämä kaaviot ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. BitcoinWisdom ei tarjoa liian montaa työkalua, tärkeimmät elementit ovat Fibonacci ja muutama indikaattori, kuten MACD, RSI ja Bollinger Bands.

Aloita BitcoinWisdomin käyttö ilmaiseksi!

Categories: Treidaus

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.