Parhaat Coinbase Vaihtoehdot

Etsikkö uusia pörssejä joista ostaa Bitcoineja? - Nämä ovat ehdottomasti markkinoiden parhaat Coinbase Vaihtoehdot vuonna 2020.

Parhaat Coinbase Vaihtoehdot Vuonna 2020.

Coinbase oli yksi ensimmäisistä kryptovaluutta vaihto pörsseistä, jolla oli maailmanlaajuinen kattavuus. Aikoinaan he tekivät uskomattoman helpoksi ostaa ja vaihtaa kryptovaluuttoja. Ja tästä syystä he ovat edelleen alan suosituin web lompakko. 

Se että he omistavat joukon yksityisiä avaimia ei kuitenkaan tarkoita, että he olisivat loistava vaihtoehto, kyse on pikemminkin siitä että ihmiset eivät tiedä paremmin, koska ihmiset, jotka jättävät krypto rahansa pörssiin, eivät itse omista yksityisiä avaimiaan, eivätkä siksi omista kolikoitaan.

Olet sitten harrastaja tai vasta aloittamassa jokaisen meistä täytyy ostaa kryptovaluuttaa jossain vaiheessa elämäämme. Joten tässä meillä on lueteltu joitain parhaista Coinbase-vaihtoehdoista kryptovaluuttojen ostamiseksi.

1. Changelly – tarjoaa nopean ja helpon pääsyn satoihin kryptovaluutoihin.

2. CEX.IO– yksi vanhimmista alustoista, jota ei myöskään ole koskaan hakkeroitu.

3. Bitpanda – yksi suosituimmista pörsseistä Euroopassa.

4. Coinmama – yksinkertainen vanha alusta kryptoosten ostamista varten.

Changelly

Changelly - Parhaat Coinbase Vaihtoehdot

Changelly on juuri nyt yksi parhaista tavoista ostaa ensimmäisiä Bitcoinejasi tai useita muita kryptovaluuttoja. He tarjoavat yksinkertaistetun, helppokäyttöisen käyttöliittymän, ja useimmissa tapauksissa et tarvitse edes ylimääräistä vaivaa henkilöllisyyden todentamiseksi.

Voit ostaa Bitcoineja palvelusta liittämällä vain Bitcoin-osoitteesi, täyttämällä maksukorttitiedot ja viimeistelemällä suorittamalla maksun, se on todella yksinkertaista.

Jos haluat vaihtaa Bitcoineja muihin kryptovaluuttoihin, kirjaudu vain sähköpostiosoitteesi avulla, valitse mitä kolikon haluat vastaanottaa ja anna sitten vastaanottoosoite.

Changelly tarjoaa ehdottomasti yhden nopeimmista ja helpoimmista alustoista riippumatta siitä, oletko ostamassa ensimmäisiä Bitcoineja vai vaihtamassa kryptovaluuttoja.

Osta Kryptovaluuttoja Changellyllä.

CEX.IO

CEX.IO - Parhaat Coinbase Vaihtoehdot

CEX.IO on toimiva, vakaa ja turvallinen kilpailukykyinen pörssi, joka tarjoaa maailmanlaajuista kattavuutta. Pörssi on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on yksi vanhimmista edelleen toiminnassa olevista Bitcoin-pörsseistä ja että se pyörittänyt yhdessä vaiheessa maailman Bitcoin mining poolia GHash.IO.

Bitcoinin ostamisen CEX.IO:n kautta on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain rekisteröidä sähköpostilla ja salasanalla. Jonka jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi ja henkilöllisyytesi, minkä jälkeen voit jatkaa Bitcoinin ostamiseen.

Kaiken kaikkiaan CEX.IO on loistava vaihtoehto, pörssissä ei ole niinkään mitään negatiivisia, he vaativat KYC-asiakirjoja, kuten jo mainittiin, mutta tämä on nykyään melko pakollista kaikissa pörsseissä.

Aloita CEX.IO:n käyttö

Bitpanda

Bitpanda - Parhaat Coinbase-vaihtoehdot vuonna 2020.

Bitpanda on yksi suosituimmista eurooppalaisista Bitcoin pörsseistä, kun kyse on kryptovaluutojen ostamisesta. Tämä alusta tarjoaa monia erilaisia ​​maksutapoja, kuten luottokortti, Neteller, Skrill, Sepa ja Amazon. Voit myös vaihtaa omaisuuttasi yli 30 eri assetin välillä, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash ja monia muita. Bitpanda tukee myös useita perinteisiä fiat valuuttoja kuten Euro, Sveitsin frangi, Ison-Britannian punta ja Yhdysvaltain dollari.

Bitpandan käytön aloittaminen on helppoa, sinun tarvitsee vain kirjautua käyttäen sähköpostiasi, jonka jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi, ja sitten voit tallettaa varoja.

Bitpanda on ehdottomasti yksi parhaista Coinbase-vaihtoehdoista.

Luo Bitpanda tili.

Coinmama

Coinmama - Parhaat Coinbase-vaihtoehdot vuonna 2020.

Coinmama on toinen vanhempi edelleen aktiivinen Bitcoin pörssi joka tarjoaa mailmanlaajuisia palveluita. Pörssi tarjoaa vaivattoman helpon ostamisen uusille sekä vanhoille käyttäjille.

Coinmaman käyttö on helppoa, kirjaudut sähköpostisi avulla, mistä sinua pyydetään seuraavaan vaiheeseen. Mikä on antaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, mitä enemmän annat tietoja itsestäsi, sitä enemmän voit ostaa.

Olitpa aloittelija tai et, Coinmama on ehdottomasti varma, vakaa kaiken nähny kunnon pörssi.

Rekisteröidy Coinmamassa tänään.

Ajatuksia

Nämä ovat ehdottomasti parhaat Coinbase vaihtoehdot. Mutta huomioi, että mikään ylläluetuista pörsseistä ei kuitenkaan sovellu hyvin treidaamiseen vaan nimenomaan Bitcoin ja Fiat valuutoiden väliseen ostamiseen ja myymiseen.

Löydä kaikki pörssit jatkuvasti päivitetystä Parhaat Krypto Pörssit listastamme.

Muistutus: Älä koskaan jätä Bitcoinejasi pörssiin. “Kun et omista avaimiasi, et myöskään omista Bitcoinejasi!”

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.