Parhaat Bitmex Vaihtoehdot

Bitmex on kiistatta maailman johtava kryptovaluuttapörssi, mutta tässä artikkelissa käymme läpi parhaat Bitmex vaihtoehdot. (2020 Opas!)

Parhaat Bitmex Vaihtoehdot Vuonna 2020.

Bitmex on kiistatta maailman johtava kryptovaluuttapörssi marginaali treidaamisessa, ja heillä onkin ylivoimaisesti suurin volyymi sekä käyttäjäkunta. Yhdistettynä viisaasti sijoitettuun yritytoimintaan, on hankala nähdä kilpailijoiden ihan heti heitä paremmin suoriutuvan. Tästä huolimatta me olemme kuitenkin luetteloineet huippuluokan Bitmex-vaihtoehdot, joilla on ainakin vähäinen potentiaali tähän.

1. Deribit – erittäin nopea treidaus moottori, henkilökohtainen suosikki.

2. Bybit – suosittu, toiseksi suurin marginaali pörssi volyymin mukaan.

3. PrimeXBT – uusi tulokas, jolla on tyylikäs ja ainutlaatuinen erittäin muokattavissa oleva käyttöliittymä.

4. SimpleFX – paras vaihtoehto perinteisten valuuttojen kauppaan.

Huomaa: Samoin kuin Bitmex, nämä vaihdot eivät vaadi minkäänlaisia KYC-asiakirjojen täyttämistä.

Deribit

Deribit - Parhaat Bitmex Vaihtoehdot

Deribit on ylivoimaisesti henkilökohtainen suosikkimme, he tarjoavat loistavan käyttöliittymän ja erittäin nopean toteutuksen yhdistettynä loistavaan käyttökokemukseen, KYC-dokumentteja ei tarvita ja myös varojen nosto on helppoa ja ilmaista.

Olitpa uusi marginaali treidausta harrastava tai etsit uutta vaihtoaehtoa kauppaa varten, Deribit tarjoaa kaiken, mitä treidaaja tarvitsee, heillä on samankaltaiset työkalut kuin Bitmexillä, ja heidän käyttäjäkokemus on hyvin samanlainen, voitaisiin väittää, että heidän ainoa haittapuoli on alhaisempi päivittäinen volyymi määrä, mutta muuten deribit näyttää ja tuntuu hyvin samanlaiselta. Moottori on kuitenkin paljon nopeampi ja se on erittäin havaittavissa, kun markkinat ovat aktiiviset.

Rekisteröidy ja saat 10% alennuksen Deribitin treidaus kuluista.

Bybit

Bybit - Parhaat Bitmex Vaihtoehdot

Bybitistä on nopeasti tulossa paikka, joka voi todellakin kaataa Bitmexin. Tämä pörssi toimii, näyttää ja tuntuu hyvältä, heidän kaupankäynnin volyymi on yleensä vahva kakkonen Bitmexille. Kaupankäynnin moottori toimii hyvin myös vaikeimmissakin tilanteissa. Pörssi sijaitsee Singaporessa, eikä KYC-asiakirjoja tarvita.

Kaiken kaikkiaan ohitusbitti on upea vaihto, joka todella ansaitsee paikkansa, sillä on kaikki resurssit, joita kauppiaat tarvitsevat, ja tilausten toteuttaminen on saumatonta. Ja jos olet uusi kaupankäynti, Bybit tarjoaa erittäin avokätisen tervetullut kaupankäyntibonusohjelman, joka on ilmaiseksi + 60 dollaria, aloittaaksesi kaupankäynnin.

Hanki 60 dollarin tervetuliaisbonuksesi Bybitiltä.

PrimeXBT

PrimeXBT - Parhaat Bitmex Vaihtoehdot

PrimeXBT on useimmille vähän kuultu uusi tulokas, mutta pörssi on kuitenkin yksi alan edistyneimmistä. Alustan käyttöliittymä tarjoaa aivan kirjaimellisesti loputtoman räätälöinnin, kaikkea näyttöruudulla voidaan muuttaa.

Pörssissä on myös joukko eri perinteisiä markkinoita, joista valita esimerkiksi S&P 500, Gold, EURUSD, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja yli 30 muuta assettia. PrimeXBT-tilit voivat olla täysin nimettömiä, ne eivät vaadi minkään tyyppisiä KYC-asiakirjoja ja rekisteröinti vie alle minuutin.

Aloita kauppa PrimeXBT:llä.

SimpleFX

SimpleFX - Bitmex-vaihtoehto

SimpleFX on ehkä alan paras perinteisiin markkinoihin tähtäävä bitcoin pörssi. Tämä alusta on ollut maisemissa jonkin aikaa, ja toimii virheettömästi. Pörssillä on eniten perinteisiä valittavissa olevia markkinoita, ja verrattuna muihin, niillä ei ole samanlaisia treidauskuluja, mutta joudut maksamaan markkinoiden välisestä jakautumisesta, jolla on haittoja ja etuja, riippuen siitä, kuinka haluat nähdä asian.

SimpleFX ei kysy minkään tyyppisiä KYC-asiakirjoja kryptovaluutta-kaupankäynnissä, mutta fiat kauppaa varten vaaditaan Henkilö tunnistautumista.

Luo SimpleFX-tili ja pääset kaikkiin perinteisiin markkinoihin.

Ajatuksia

Nämä ovat huippuluokan Bitmex-vaihtoehdot, ja parhaat treidaajat todennäköisesti haluavat rekisteröityä kaikkiin maksimoidakseen voitot ja kaupankäyntimahdollisuudet, mutta useimmille vasta aloittaville emme suosittele tälläistä, vaan on parempi valita yksi ja aloittaa sieltä.. Marginaalikauppa on ehkä potentiaalisesti paras tapa rikastua alalla, mutta se voi olla erittäin riskialtista ja voi maksaa koko tilisi. Älä siis koskaan riskeeraa enemmän kuin sinulla on varaa menettää, ja valmistaudu itse etukäteen.

Löydä kaikki pörssit jatkuvasti päivitetystä Parhaat Krypto Pörssit listastamme.

Muistutus: Älä koskaan jätä Bitcoinejasi pörssiin. “Kun et omista avaimiasi, et myöskään omista Bitcoinejasi!”

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.