Löydä Parhaat toimivat Bitcoin prepaid maksu kortit vuonna 2020

Bitcoin prepaid maksu kortit ovat yksi parhaista tavoista joikaiselle muuntaa bitcoinit rahaksi. 

Kortit antavat sinulle mahdollisuuden joko nostaa rahaa pankkiautomaatista tai käyttää ostoksiin joko netissä tai kivijalka kaupoissa.

Jokaisella Bitcoin prepaid maksu kortilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja bonuksensa. Ja siksi yksi järkevä vaihtoehto onkin hankkia ne jokainen mukauutta ja vaihtoehtoja ajatellen.

Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

Tässä olemme luetteloineet parhaiten toimivat Bitcoin prepaid maksu kortit jotka toimivat vuonna 2020.

Advanced Cash – edistyneimmät maailmanlaajuiset Bitcoin maksu kortti ratkaisut.

Wirex – Suosituin valinta eurooppalaisille henkilöille, kortti tarjoaa jopa 1,5% rahaa takaisin ostoksista.

Revolut – paras valinta eurooppalaisille freelancereille ja kaikenlaisille yrittäjille ja yrityksille.

MCO – saatavana myös Yhdysvalloissa, korkeimmat cashback prosentit, jopa 5% rahaa takaisin kaikista menoista.

Crypterium – maailmanlaajuinen Unionpay Bitcoin-prepaid kortti, joka toimitetaan kaikkialle maailmaan.Advanced Cash

Advanced Cash - Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

Advanced Cash tarjoaa huippuluokan mailmanlaajuiset Bitcoin prepaid maksu kortti ratkaisut.

Yli 20 vuoden kokemuksella kansainvälisillä rahoitusaloilla, Advanced Cash on hyvämaineinen yritys, jolla on pitkä ja ainutlaatuinen kokemus alalta. Advanced Cash alustaa on helppo käyttää, siinä on monipuoliset maksujärjestelmät, jotka auttavat sinua ja yritystäsi pysymään aikaansa edellä.

Tämä maksu kortti on saatavana kaikkialla maailmassa, tilit voidaan rekisteröidä sekä yksityishenkilöille että yrityksille, pankkiautomaatista nosto voidaan tehdä missä tahansa valuutassa, ylläpitomaksuja ei ole ja toimitus on myös täysin ilmaista.

Voit rahoittaa maksu kortti tiliäsi Bitcoineilla tai voit käyttää myös monia muita maksumenetelmiä, kuten Visa, Mastercard, American Express, SEPA ja monia muita. Kortin voi tilata kolmella eri päävaluutalla, kuten EUR, USD, RUB, tai voit myös halutessasi tilata jokaisen vaihtoehdon.

Hankkiaksesi Advanced Cash kortin, sinun tarvitsee vain rekisteröityä verkkosivustolla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Rekisteröinnin aikana voit valita luotko joko henkilökohtaisen tai yritystilin. Yritystili on edistyneempi, se pystyy suorittamaan joukkomaksuja ja sillä on korkeammat käyttörajat. Voit myös esimerkiksi luoda useita kortteja koko tiimillesi ja siirtää rahaa tiimin välillä ilmaiseksi.

Kehittyneet Bitcoin muovi- ja virtuaalikortit.

Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen tili on heti toiminnassa, ja prepaid maksu korttien luonti hinta on noin 14,99 dollaria valitsemastasi valuutasta riippuen. Voit myös valita virtuaali kortin toimitusta odotellessasi, virtuaali kortti aktivoituu heti ja on puolet halvempi noin 7,99 dollaria.

Advanced Cash maksu kortissa ei ole cashback ominaisuuksia tai muita ihmeellisiä etuja kuten muissa korteissa, mutta tämä ei ole suuri ongelma, sillä sen paremmuus johtuukin sen mailmanlaajuisesta tarjonnasta ja yksinkertaisesti toimivasta tekniikasta.

Advanced Cash maksu kortti onkin Bitcoinblogin ylivoimainen suosikki.

Hanki Advanced Card nyt.Wirex

Wirex - Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

Wirex on suosituin Bitcoin maksukortti Euroopassa.

Tämä alusta tarjoaa mahdollisuuden hallita yli 20 valuuttaa, sekä digitaalisia ja että perinteisiä, mukaan lukien BTC, ETH, LTC, EUR ja USD.

Wirex omaa helppokäyttöisen sovelluksen, joka antaa sinulle pääsyn institutionaalisiin hintoihin ja mahdollisuuden vaihtaa useita eri valuuttoja hetkessä. Jokaiselle Wirex-korttitilille luodaan myös aidot eurooppalaiset IBAN-pankkitilit omalla nimelläsi, joten sinulla on myös vaihtoehtoina käyttää tätä ominaisuutta.

Oletuksena kortilla on 0,5% cashback ominaisuus jokaisesta ostosta. Cashback tulee takaisin Bitcoineina. Pitämällä lompakossa Wirex kolikoita saat korotuksen jopa 1,5%:iin, mikä tekee wirexista ihanteellisen säästötavan pitkällä aikavälillä.

Kortin luominen sekä toimittaminen on sinulle täysin ilmaista, ja kortit ​​voidaan luoda GBP, USD ja EUR valuutoissa. Jokaisessa kortilla on myös tilinhoitomaksut jotka ovat noin 1,20 euroa kuukaudessa valitsemastasi valuutasta riippuen.

Aloitaksesi Wirexin käytön, siirryt vain nettisivulle ja rekisteröidy sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla. Sieltä sinua pyydetään varmentamaan henkilöllisyytesi, joka yleensä vahvistuu muutamassa tunnissa.

Wirex kortti

Onnistuneen varmennuksen jälkeen voit tehdä valitsemasi korttitilauksen, kortti toimitetaan Royal Mail palvelua käyttäen, ja toimitus tapahtuu 2-15 päivän sisällä riippuen siitä, asutko Iso-Britanniassa vai ulkopuolella.

Wirex mahdollistaa myös kryptovaluuttojen oston, tämä tapahtuu siten että linkität nykyisen pankkikorttisi sovellukseen jonka jälkee ostaminen tapahtuu sekunneissa.

Wirex on yksi alan parhaista Bitcoin prepaid maksu kortti palveluista joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Liity Wirexiin nyt.Revolut

Revolut - Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

Revolut on Bitcoin prepaid maksu kortti eurooppalaisille freelancereille ja yrityksille.

Alustalla on yli +8 miljoonaa rekisteröityä tiliä, ja se tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille, mikä tekee heistä erinomaisen ratkaisun kryptovaluuttojen käsittelemiseen.

Revolut on laatinut useita eri ​​sopimuksia yksilöllisiin tarpeisiin, sopimukset eroavat hinnoilla ja toiminnallisuuksilla, ja alkavat ilmaisesta 12,99 puntaan kuukaudessa. Mutta oletuksena on, että ilmainenkin sopimus sisältää Euro IBAN -pankkitilin omalla nimelläsi ja mahdollisuuden muuttaa Bitcoineja yli 30 muuhun fiat-valuuttaan. Tämän lisäksi voit nostaa jopa 200 € kuukaudessa ilmaiseksi ja käyttää kryptoja kaikkialla mailmassa yli +150 valuutassa.

Hintavin sopimus sisältää matkavakuutuksen, kertakäyttöiset virtuaalikortit, uniikin Revolut-metalli-kortin, 1%: n cashback palkkiot ja paljon muuta kivaa.

Revolut kortti

Tilin avaaminen vie vain muutaman minuutin, sinun tarvitsee vain siirtyä verkkosivustolle ja lisätä puhelinnumerosii, saat tekstiviestin, joka sisältää linkin sovelluksen lataamiseen. Sitä käyttäen rekisteröit sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla.

Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, sinua pyydetään täyttämään henkilöllisyystietosi, minkä jälkeen voit tilata kortin heti.

Tämän lisäksi Revolut on todella loistava erillaisissa freelanceri- ja yritys ratkaisuissa, joka onnistuu kaikille eri kokoisille yrityksille. Nämä yritys suunnitelmat voidaan siis skaalata minkä tahansa kokoisille firmoille, aina ilmaisesta jopa massiivisille tuhansia työllistäville yrityksille.

Revolut for Business omaa laaja valikoima omia tuotteita, jotka voidaan toteuttaa yrityksissä. Voit esimerkiksi antaa rajoittamattoman määrän yrityskortteja tiimillesi, sekä virtuaalisia että fyysisiä. Asettaa kuukausilimiitit, seurata ja hallitse kuluja, käyttää kaikkia erillaisia valuuttoja, hallinnoida tilejä eri tarkoituksiin kaikki yhdellä kojetaululla.

Revolut on suunniteltu mukavaksi käyttää varsinkin kirjanpitoa ajatellen.

Hanki Revolut jo tänään.MCO – Crypto.com

MCO - Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

MCO omaa korkeimman cashback ominaisuuden ja on saatavana myös Singaporessa ja Yhdysvalloissa.

Tämä on ainutlaatuinen alusta, jossa on useita erilaisia ​​palkitsemisjärjestelmiä, kuten mahdollisuus ansaita jopa 18%:n vuosi korkoa ja jopa 5% cashbackkiä kaikista menoista.

Tämän lisäksi alusta toimii pörssinä, joka antaa sinulle mahdollisuuden ostaa ja myydä yli 7 erilaista fiat-valuuttaa ja 53 kryptovaluuttaa. Voit lisätä tilillesi perinteisiä valuuttoja tekemällä pankkisiirron, yhdistämällä pankki- tai luottokorttisi tai käyttämällä kryptovaluuttoja. Voit myös ostaa kryptovaluuttoja sovelluksen kautta yhtä helposti.

MCO kortti

Toisin kuin muut Bitcoin prepaid maksu kortit, MCO-kortti on valmistettu komposiittimetallista ja sen voi hankkia ilmaiseksi.

MCO-korteilla ei ole kuukausimaksua, vuosimaksua, toimituskuluja eikä luomismaksuja. Sen sijaan, että saat kortin, sinun on ostettava MCO-tokeneita ja sitouduttava pitämään ne lompakossa seuraavan 6 kuukauden ajan.

Kun 6 kuukauden lukitusjakso on päättynyt, voit avata lompakkosi ja siirtää tokenit takaisin käytettäväksi. Sieltä voit myydä niitä, pitää niitä tai jatkaa lompakossa pitämistä nauttiaksesi lisäominaisuuksista.

MCO-tokeneita löytyy myös monista eri pörsseistä. Suosituimpia ovat OKEXBinanceGate.io, ja Livecoin.

Aloitaksesi MCO-korttisi hankkimisen, siirryt vain verkkosivustolle, lataat puhelin sovelluksen kirjaudut sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi avulla. Jonka jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi.

Onnistuneen varmennuksen jälkeen olet valmis ostamaan MCO-tokeneita tallettaaksesi ne lompakkoosi saadaksesi MCO Vica Platinum -kortin.

Rekisteröidy ja saat bonuksen (50 dollaria USD MCO:ssa)

Crypterium

Crypterium - Parhaat Bitcoin Maksu Kortit

Crypterium Card on maailmanlaajuinen Bitcoin prepaid maksu kortti, joka on käytettävissä kaikkialla maailmassa.

Crypterium on alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman taloudellisia työkaluja, kuten 5%:n korkotilin, nopeat Bitcoin-ostot, prepaid matkapuhelin liittymän täydentämisen kryptoilla ja paljon muuta. Crypterium-sovelluksen käyttäjät voivat myös tilata Bitcoin prepaid maksu kortin vain muutamalla napsautuksella.

Tämä Bitcoin prepaid maksu kortti on yksi harvoista, joka on käytettävissä kaikkialla ympäri maailmaa.

Crypterium-kortin tilaamisen aloittamiseksi sinun tarvitsee vain ladata Crypterium-sovellus, joka on saatavana sekä Android- että iOS-laitteille.

Kun olet ladannut sovelluksen, rekisteröidyt puhelinnumerosi, salasanasi ja pin-koodisi avulla.

Sirryt sitten “Tilaa kortti” -osaan ja täytät henkilökohtaiset tietosi vahvistusta varten.

Crypterium kortti

Seuraavaksi on aika tilata Crypterium-korttisi, oletuksena kortin luomismaksu on joko 9,99 dollaria tai 14,99 dollaria riippuen siitä, pidätkö CRPT-tokeneja vai et. Vaihtoehtoisesti voit myös päivittää premium-suunnitelmaan 2,99 dollaria / kuukausi, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, kuten edellä mainitut. Varsinaisessa kortissa ei ole kuukausimaksua.

CRPT-tokeneja voi ostaa suoraan sovelluksesta tai voit käyttää myös muutamaa eri pörssiä, suosituin pörssi CRPT-tokeneille on KuCoin.

Crypterium-kortti, toisin kuin useimmat kilpailijat, käyttää kiinalaista UnionPay prepaid pankkikorttia, eli se ei käytä Visa- tai Mastercard-kortteja maksuoperaattorinaan. 

Artikkelin kirjoittamishetkellä UnionPay-verkkoon oli kytketty lähes 23 miljoonaa kauppiasta yli 175 maassa.

Käytä koodia “xcs94” tilaessasi saadaksesi ilmaiseksi 5 dollaria!

Categories: Palvelut

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.