Valitse lompakko, jotta voit aloittaa kaupan käynnin ja tallentaa Bitcoinisi.

Parhaat Bitcoin Lompakot, joita on monen tyyppisiä, voidaan käyttää kolikoiden tallentamiseen, ja tässä olemme luetteloineet kunkin kategorian kärjessä olevat Bitcoin lompakot, joista jokainen eroaa toiminnallisuudeltaan sekä tietoturvaltaan.

Full Node Bitcoin Lompakot

Bitcoin Core

BitcoinCore - Bitcoin Lompakot

Bitcoin Core on alkuperäinen ketjulohkon ylläpitoon osallistuva ohjelmisto, joka tallennetaan tietokoneelle ja rakentaa selkärangan, johon koko Bitcoin-verkko luottaa. Tämä lompakko lataa koko lohkoketjun ja synkronointi voi kestää muutaman päivän. Bitcoin Core lompakko toimii osana Bitcoin verkkoa ja on siten yhteydessä muiden ketjulohkon ylläpitoon osallistuvien lompakoiden ja louhijoiden kanssa. Se tarjoaa erittäin korkean tason yksityisyyttä ja turvallisuutta. Siinä on kuitenkin vähemmän ominaisuuksia, ja se voi olla myös monimutkainen aloittelijoille, sekä vaatii paljon tilaa ja muistia.

Lightweight Bitcoin Lompakot

Nämä ohjelmisto lompakot ladataan tietokoneellesi, eivätkä ne edellytä koko lohkoketjun lataamista.

Wasabi-lompakko

Wasabi-lompakko toimii kuten mikä tahansa muu normaali kevyt Bitcoin-lompakko. Voit lähettää, vastaanottaa ja tallentaa Bitcoineja. Sillä on kuitenkin erikoisominaisuus nimeltään CoinJoin, mikä tekee siitä anonyymeimmän Bitcoin-lompakon.

Electrum

Electrum - Bitcoin Lompakot

Electrum on nopea, turvallinen ja mahdollistaa yksityisyyden pitäen samalla resurssien käyttön alhaisena. Sitä pidetään yhtenä turvallisimmista bitcoin lightweight lompakoista, joita tänäpäivänä tarjotaan. Tämä on täydellinen lompakko sekä aloittelijoille että vanhan koulun eliitti käyttäjille. Siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, kuten kyky toimia offline tilassa, sekä tehdä multi signature tapahtumia ja se voidaan integroida tärkeimpien myös hardware lompakoiden, kuten Ledger Nano S, kanssa.

Kuinka asentaa Electrum lompakko?

Mobile Lompakot

Nämä ovat lompakkosovelluksia, jotka voit ladata puhelimeesi. Niiden avulla voit maksaa kätevästi asioista tien päällä. Ne mahdollistavat maksujen lähettämisen ja vastaanottamisen käyttäen Bitcoin QR-koodeja.

Vaikka älypuhelimet voivat olla erittäin turvallisia ja toimia täydellisesti offline tilassa, useimmille ihmisille tämä ei ole kätevää, ja ehkä haluat pitää suurempia Bitcoin-varastoja eri lompakoissa.

Samouraiwallet

Samourai - Bitcoin Lompakot

SamouraiWallet on yksi Androidin edistyneimmistä bitcoin-lompakoista. Sen on suunnitellut alusta alkaen anonyymi ryhmä, joka viittaa itseään samurai’ksi. Tämä lompakko on erittäin liikuteltava, se pitää liiketoimintasi yksityisenä, henkilöllisyytesi peitettynä ja varat turvattuina.

Kuinka asentaa Samourai lompakko?

Hardware Lompakot

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista kryptovaluuttamaailmassa, ja yksi parhaista tavoista turvata säästösi on käyttää fyysisiä hardware lompakoita. Nämä laitteet voivat olla muodoltaan ja kooltaan erilaisia. Ne eristävät yksityiset avaimesi internetistä, mutta antavat silti mahdollisuuden lähettää varoja Internetin kautta.

Trezor

Trezor

Trezor oli ensimmäinen hardware lompakkojen valmistaja maailmassa. He julkaisivat lippulaivatuotteensa vuonna 2013, ja siitä lähtien he ovat keksineet joukon uusia laitteita ja tuotteita kolikoiden varastointiin, hallintaan ja kauppaan. Trezor on kiistatta yksi alan keskeisistä johtajista ja suosituimmista valinnoista, ja siksi huippuluokan valinta kaikille, jotka haluavat säilyttää kolikkonsa.

Ledger

Ledger

Ledger on hardware lompakkovalmistaja, joka tarjoaa markkinoiden halvimpia laitteita. Heidän ohjelmistonsa tarjoaa laajan valikoiman palveluita monista lompakoista kolikoiden hallintaan, seurantaan ja kauppaan. Tämä on loistava valinta jokaiselle hardware lompakko aloittelijalle.

KeepKey

Keepkey

KeepKey on ShapeShiftiltä tuleva hardware lompakko, heidän laite tarjoaa verkkopohjaisen käyttöliittymän ja toimii lompakona kaikille tärkeimmille kryptovaluutoille. Tämä on loistava valinta johtuen siitä, kuinka hyvin se on integroitu ShapeShiftiin ja mitä tämä yhdistelmä voi tarjota.

BitBox

BitBox

BitBox on avoimen lähdekoodin hardware lompakko, joka on suunniteltu suojaamaan omaisuuttasi viimeisimmällä sveitsiläisellä tekniikalla. Tämä lompakko tukee BTC-, LTC-, ETH- ja ERC-20-tokeneja. Se käyttää OLED-näyttöä ja näkymättömiä kosketusantureita, mikä tekee siitä kätevän ja yksinkertaisen valinnan.

CoolWallet

Coolwallet

CoolWallet on ainutlaatuinen hardware lompakko, joka on suunniteltu liikkuaan. Tämä lompakko käyttää matkapuhelimen ja fyysisen laitteiston yhdistelmää Bluetoothin kautta. Sen avulla voit seurata kulujasi, kuluttaa ja vastaanottaa kryptovaluuttoja, ja sillä on biometrinen ja fyysinen F2A-suojaus turvallisuutesi varmistamiseksi, kaikki tämä samalla pitäen varojasi offline-tilassa. CoolWallet on todennäköisesti paras valinta henkilölle, joka matkustaa paljon tai sattuu olemaan aina liikkeellä.

Bitfi

Bitfi

Bitfi on uusi ainutlaatuinen hardware lompakko. Tämä laite eroaa kaikista muista, koska se ei tallenna yksityisiä avaimiasi ollenkaan. Sen sijaan sen avulla käyttäjät voivat luoda allekirjoituspyyntöjä laitteen kautta pin-koodilla ja tunnuslauseella, samalla laite laskee yksityisen avaimen ja tuhoaa sen välittömästi. Tämä on todella ainutlaatuinen näkökulma, koska laite toimii yksityisen avaimen generaattorina eikä lompakkona. Tällä tavalla käyttäjät voivat pysyä turvassa, vaikka joku onnistuisi pääsemään laitteeseen hakkeroimalla tai muulla haitallisella toiminnalla.

Safepal

SafePal on ensimmäinen hardware lompakko, jonka virallinen yhtiökumppani on Binance, mailman suurin altcoin pörssi. Tämä ainutlaatuinen laite voidaan helposti liittää yhteen matkapuhelimen kanssa. Siinä on toimiva 1,3 tuuman korkearesoluutioinen näyttö, joka näyttää kaikki omaisuudet yksityiskohtineen. Voit skannata lähetyksiäsi ja hallita yli 1 000 assettia samalla kun pidät varat turvattuina offline-tilassa. Tämä on täydellinen kompinaatio turvallisuutta ja helppo käyttöisyyttä massoille.

Ellipal

Ellipal

Ellipal on täysin eristetty offline-hardware lompakko. Laite on suunniteltu siten, että se ei kytkeydy mihinkään verkkolaitteeseen tai käytä mitään langattomia tai fyysisiä yhteyksiä, kuten Bluetooth tai USB, sen sijaan laite käyttää todennettavia QR-koodeja tapahtumien tarkistamiseen. Tällä tavalla tietoja ei voida varastaa verkosta eikä niitä voida hallita etäyhteyden kautta, joten se on yksi kaikkein täydellisimmistä suoja lompakoista. Ellipal on myös pöly- ja vedenpitävä, ja siinä on vahva metallikotelo, joka on suunniteltu kestämään fyysistä käyttöä.

Cobo

Cobo Holvi

Cobo on Bitcoin-hardware lompakkoratkaisu niille, jotka ottavat vakavasti lompakonsa suojauksen. Täydellinen Cobo Vault -pakkaus sisältää kaiken hardware laitteistosta, ruostumattomaan teräksestä valmistettuun tablettiin. Laitteisto itsessään on täysin air-gabbed, mikä tarkoittaa, että se poistaa kaikki hakkereiden mahdollisuudet käyttää tekniikoita, kuten WiFi, Bluetooth, NFC, USB ja niin edelleen, sen sijaan, että se käyttää QR-koodeja liiketoimien vahvistamiseen. Ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu tabletti kestää luonnollisia tapaturmia, kuten tulipaloa, vettä ja iskuja.

Lue koko Cobo Tabletti arvostelu.

Cold Storage Lompakot

Cold Storage Wallet tarkoittaa, että luot julkiset ja yksityiset avaimet offline-tilassa. Kun se tehdään oikein, tämä on ylivoimaisesti turvallisin tapa tallentaa avaimet, ja esimerkiksi paperilompakkojen käyttäminen on loistava tapa aloittelijoille. Muista heti, kun nämä yksityiset avaimet ovat alttiina internetille, lompakkoa ei tule enää käyttää.

Billfodl

Billfodl on Cold Storage metalli lompakko, joka on suunniteltu vakaville Bitcoin-haltijoille. Lompakossa on joukko kirjaimia ja numeroita, jotka sallivat yksityisten avainten tallentamisen. Koska Billfodl on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se on myös palonkestävä, vedenpitävä, iskunkestävä, ja ken tietää mitä muuta, et voi tuhota sitä, toisin kuin paperi lompakot.

Cryptosteel

Cryptosteel

Cryptosteel tuottaa useita erilaisia ​​ruostumattomasta teräksestä valmistettuja offline-cold storage lompakoita. Cryptosteel se on suunniteltu tallentamaan tietoja ilman, että tarvitaan kolmansien osapuolien osallistumista. Nämä kiinteät metallilaitteet kestävät äärimmäiset olosuhteet ja toimivat täydellisesti avaimiesi hallitsemiseen.

Bitcoin Paperi Lompakot

Paper lompakko on erittäin kätevä tapa Cold Storage varastointiin. Sinun tarvitsee vain ladata verkkosivusto, sammuttaa Internet ja tulostaa avaimet paperille.

Tässä on joitain esimerkkejä verkkosivustoista, joita voit käyttää.

www.bitaddress.org
www.walletgenerator.net
www.bitcoinpaperwallet.com

Categories: Lompakot

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.