Tässä lista myydyimmistä Bitcoin kirjoista

Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat markkinoiden parhaat ja myydyimmät Bitcoin kirjat?

Oletko sitten vasta aloittelija tai Bitcoin koodaaja, tässä artikkelissa käydään läpi muutamia maailman tunnetuimpia ja myydyimpiä Bitcoin kirjoja.

Tässä on yli 16 parasta Bitcoin kirjaa, joita tulet koskaan lukemaan!

The Internet of Money

The Internet of Money - Parhaat Bitcoin Kirjat
A collection of talks by Andreas M. Antonopoulos

The Internet of Money on kokoelma Andreasin informatiivisia youtube- ja podcast-keskusteluja.

Monet kirjat selittävät, kuinka bitcoin toimii, The Internet of Money sukeltaa syvemmälle ja koittaa vastaan kysymykseen, Miksi Bitcoin.

Tämä kirja määrittelee mitä Bitcoin on ja mikä se ei ole. Lukija oppii ymmärtämään myös kryptovaluuttojen tulevat teknologiset muutokset, jotka ovat samanlaisia ​​kuin aikoinaan siirryimme hevosilta autoihin tai kaasusta sähköön.

Kirja on täynnä hyviä samankaltaisia ​​filosofisia esimerkkejä ja vertailuja, jotka kaikki liittyvät kryptovaluuttoihin ja kuinka ihmiset tarvitsevat tätä teknologiaa ja kuinka sillä on potentiaalia ratkaista monia maailman ongelmia, mukaan lukien miljoonien ihmisten pankittaminen.

Andreas M. Antonopoulos on best seller kirjailija, puhuja, kouluttaja ja yksi maailman merkittävimmistä bitcoin- ja avoin blockchain-asiantuntijoista. Hänellä on useita suosittuja Bitcoin- ja kryptovaluuttoihin liittyviä kirjoja, kuten Internet of Money ( volyymit 1 , 2 ja 3 ), Mastering Bitcoin ja Mastering Ethereum.

Digital Gold

Digital Gold - Parhaat Bitcoin Kirjat
Bitcoin and the Inside Story of the Misfits and Millionaires Trying to Reinvent Money

Nathaniel Popperin digitaalinen kulta on kuin fiktio tyyppinen jännityskirja, jossa on uskomattoman tarina ja juonen käänteet.

Kirja juontaa juurensa salamyhkäisen keksijän Satoshi Nakamoton ja lukemattomien muiden avainhenkilöiden, kuten Hall Finney, Gavin Andresen, Ross Ulbricht, Charlie Shrem ja monien muiden keskusteluihin. Tarinassa on kaikkea voimakkaista organisaatioista murhiin, huumekauppaan, kiristykseen ja tietysti siihen, miten rahan hajautettu vallankumous alkaa.

Popper on New York Timesin teknologiatoimittaja ja tunnetaan Digitaalisen kullan kirjoittajana.

The Bitcoin Standard

Bitcoin-standardi - Parhaat Bitcoin Kirjat
The Decentralized Alternative to Central Banking

Bitcoin standardi on yksi krypto harrastajien yleisimmin mainitsemista Bitcoin kirjoista. Kirja on suunniteltu auttamaan lukijoita ymmärtämään rahan historiaa ja kehitystä.

Tämä kirja on erinomainen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita rahan historiasta. Se selittää rahan taloudellisuuden, määrittelee, mikä on rahaa ja mikä se ei ole, se osoittaa lukijalle, miksi kulta oli aikaisemmin niin hyvä perusta rahalle ja mikä ovat kovan rahan hyödyt ja erot koko yhteiskunnassa.

Bitcoin Billionaires

Bitcoin Billionaires - Parhaat Bitcoin Kirjat
A True Story of Genius, Betrayal, and Redemption

Bitcoin Billionaires on tosi tarina, joka perustuu Winklevossin kaksosten kryptovaluutta matkaan.

Kirja kertoo Winklevossin kaksosisten villistä krypto valuutta matkasta sen jälkeen kun he olivat saaneet miljoonan dollarin maksusitoumuksen Zuckerbergiltä.

Winklevossin kaksoset olivat vakuuttuneita siitä, että Bitcoinista tulee seuraava iso juttu, ja päättivät sijoittaa siihen valtavia summia ja hankkia yli 1% kaikista olemassa olevista bitcoineista, mikä tekeekin heistä yhden alan suurimmista tunnetuista bitcoinien haltijoista.

Mastering Bitcoin

Mastering Bitcoin - Parhaat Bitcoin Kirjat
Programming the Open Blockchain

Mastering Bitcoin on yksi edistyneimmistä teknisistä kirjoista blockchain-teknologian suhteen.

Kirja on tarkoitettu ohjelmoijille, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutoista ja avoimen blockchainin koodaauksesta. Se tarjoaa lukijoille syvän oppimis materiaalin, jossa esitellään kaikki mihin Bitcoin ja avoin blockchain kykenevät.

Äärimmäisen hyödyllisillä ja yksinkertaisilla suoraviivaisilla esimerkeillä tämä kirja herättää lukijan mielen ja auttaa kehittäjiä luomaan haluamansa blockchain-sovellukset alalle.

The Age of Cryptocurrency

The Age of Cryptocurrency
How Bitcoin and the Blockchain Are Challenging the Global Economic Order

The Age of Cryptocurrency on informatiivinen kirja, Bitcoinista ja kryptovaluutoista.

Jos olet uusi, etkä ole vielä vakuuttunut kaikesta Bitcoinia koskevista jännittävistä asioista, tämä kirja pitää huolen siitä että ymmärrät mitä tapahtuu bitcoinien ja kryptovaluuttojen kanssa.

Luettuaan kirjan, lukija ymmärtää, että blockchain-tekniikka ei ole vain uusi kulta rypeys, vaan todella innovatiivista tekniikkaa, joka muuttaa rahan ja pankkitoiminnan kaikkia näkökohtia ja tulee vaikuttamaan kaikkiin eläviin olentoihin maan päällä.

Cryptoassets

Cryptoassets
The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond

Cryptoassets on älykäs opas, joka on suunniteltu auttamaan sijoittamisessa kryptovaluutoihin.

Olitpa sitten perinteinen sijoittaja tai potenttiaalisesti kiinnostunut sijoittamaan Bitcoiniin. Tämä kirja auttaa lukijaa määrittelemään kryptovaluutoiden vaarat ja soveltamaan standardeja, joiden avulla lukija voi arvioida kaikkia kryptovaluuttoihin liittyviä sijoituksia. Se käyttää historiallista tietoa, yhtälöitä, kuvia ja muuta opettaakseen kuinka kryptovaluutta markkinat toimii yleensä.

Bitcoin Profits Crash Course

Bitcoin Profits Crash Course
How to Make Money With Bitcoin in 7 Days or Less! The Ultimate Guide to Bitcoin Mining, Investing and Trading

Bitcoin Profits Crash Course selittää miksi Bitcoin on erinomainen raha.

Tämä kirja auttaa lukijaa ymmärtämään, mikä on ero fiat- ja kultavakuudellisten valuuttojen välillä, mikä tekee bitcoinista niin erinomaisen rahamuodon ja miksi se tulee tuhoamaan nykyisen dollari hegemonian. Se antaa myös suoran polun turvalliseen sijoittamiseen maailmanlaajuisilla markkinoilla.

The Book of Satoshi

The Book of Satoshi
The Collected Writings of Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto

The Book of Satoshi – Satoshi Nakamoton kerätyt kirjoitukset.

Satoshin kirja antaa katsauksen Satoshi Nakamoton mieleen ja kirjoituksiin foorumeilla ja verkkoyhteisöissä ennen kuin hän katosi yleisön silmistä.

Satoshi-kirja on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa ymmärtää enemmän kryptovaluuttoja ja erityisesti Satoshi Nakamoton motiiveja.

The Little Bitcoin Book

The Little Bitcoin Book
Why Bitcoin Matters for Your Freedom, Finances, and Future

The Little Bitcoin Book selventää uusille tulokkaille, miksi tarkalleen Bitcoin on täällä jäädäkseen.

Tämä kirja on suunnittelultaan pieni ja menee suoraan asiaan, se antaa selkeät, yksinkertaiset selitykset Bitcoinia koskeviin peruskysymyksiin. Kirja on loistava johdanto niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Bitcoinista, koska se käy läpi mikä on rahaa, mitä on rahatalous, ja vastaa yleisimpiin kysymyksiin, ja antaa lukijalle paljon tietoa ja lisäresursseja oppia lisää kryptovaluutta mailmasta.

How Money Got Free

How Money Got Free
Bitcoin and the Fight for the Future of Finance

How Money Got Free on loistavasti kirjoitettu non fictionaalinen trillerin tapainen mestariteos.

Kirjassa kuvataan Bitcoinin ja kryptovaluuttojen mysteerit mukana olevien avainhenkilöiden henkilökohtaisten tarinoiden kautta. Tämä kirja on suunniteltu siten, että jopa aloittelija tietää lukemisensa jälkeen paljon tarinoita, jotka voidaan jakaa ja kertoa eteenpäin.

Bitcoin and Cryptocurrency Technologies

Bitcoin and Cryptocurrency Technologies
A Comprehensive Introduction

Bitcoin and Cryptocurrency Technologies on täydellinen johdanto kryptovaluutta mailmasta.

Kirja antaa hyvin kirjoitetun ja kattavan kuvauksen blockchain-tekniikasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Se ei vain kata järjestelmän ylläpitämiseen tarkoitettuja ohjelmia, vaan antaa lukijalle myös älykkään käsityksen tietoturvasta, riskeistä ja siitä, mitä järjestelmän ylläpitämiseen tarvitaan, sekä käsittlee myös Bitcoinin taloudellisista mallia. Tämä kirja on kuitenkin hiukan tekninen ja sitä ei ole tarkoitettu aloittelijoille.

Bitcoin Money

Bitcoin Money
A Tale of Bitville Discovering Good Money

Bitcoin Money on tarina kaiken ikäisille, joka auttaa vastaamaan kysymykseen “Miksi Bitcoin?”

Bitcoin taloustieteellisillä ja teknisillä näkökulmillaan voi olla erittäin monimutkainen aihe selittää useimmille meistä. Tämä kirja tarjoaa kuitenkin ideoita upeasti siten, että jopa 6-vuotiaat lapset ymmärtävät. Täydellinen tapa vanhemmille esitellä monimutkaisia ​​Bitcoin ideoita lapsille.

Early Bird Gets The Bitcoin

Early Bird Gets The Bitcoin
The Ultimate Guide To Everything About Bitcoin

Helppo ymmärtää Bitcoin ja kryptovaluutta johdanto.

Tämän kirjan on kirjoittanut nuori kirjailija, joka hajottaa kryptovaluuttojen monimutkaiset sanat ja tosiasiat siten, että on hauskaa ja nautinnollista lukea kaiken ikäisille. Kirja on täydellinen nuorille ja kaikille niille, jotka haluavat yksinkertaisen selityksen Bitcoinia ja kryptovaluuttoja koskeviin kysymyksiin.

Categories: Bitcoin

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.