Parhaat Binance Vaihtoehtot

Parhaat Binance Vaihtoehtot -Portofolion hajottaminen on kannattavaa riskien minimoimiseksi, ja useampaan Kryptoon käsiksi pääsemisen kannalta.

Parhaat Binance vaihtoehto pörssit

Binance ei ole vain satunnainen altcoin-pörssi, se on alusta, jolla on ehdoton dominointi altcoin-markkinoilla. Ja se on myös edelleen yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä koko maailmassa. Mutta tässä artikkelissa käymme läpi joitain parhaimmista Binance-vaihtoehdoista, hajottamaan portfolioitasi ja pääsemään useampiin altcoineihin käsiksi.

1. KuCoin – hyvin samanlainen kuin Binance, volyymi on vain pienempi.

2. Gate.io – kaikkea marginaalikaupasta satoihin altcoineihin, joista valita.

3. Bittrex – vanha ja tunnettu vakaa alusta, jota ei koskaan ole hakkeroitu.

4. Poloniex – aikaisemmin mailman suosituimpana toiminut altcoin pörssi.

KuCoin

Kucoin - Parhaat Binance Vaihtoehtot

Kucoin on ehdoton ykkös Binance-vaihtoehto, koska käyttöliittymä on hyvin samankaltainen ja alusta on yhtä toimiva. He tarjoavat myös satoja kolikoita kauppaa varten ja mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja saumattomasti luottokortillasi.

Binancen kaltaisesti Kucoinin avulla voit vetää jopa 2 BTC: tä päivittäin ilman KYC-asiakirjoja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden pysyä anonyyminä arvokkaiden tietojesi kanssa.

Kaiken kaikkiaan tämä on huippuluokan vaihtoehto kaikille niille, jotka arvostavat yksityisyyttään ja haluavat käydä kauppaa altcoineilla.

Gate.io

Gate.io - Parhaat Binance Vaihtoehtot

Gate.io on oikeastaan ​​melko alirakova, koska tämä vaihto on yksi parhaiten suoriutuvista, kun kyse on monenlaisista työkaluista ja lisävarusteista. Pörssissä on satoja kolikoita, joilla voit käydä kauppaa, ja ne tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää marginaalia useissa kryptovaluutoissa. Tämän lisäksi he tarjoavat erilaisia ​​lainausohjelmia, kuten HODL & Earn, jonka avulla voit lainata kolikoitasi korkoa varten.

Gate.io on vaihto, jolla on paljon mahdollisuuksia ja potentiaalia, rekisteröinti on helppoa ja nopeaa, mutta haittapuoli on, että ne vaativat KYC-asiakirjoja täysimääräiseksi toimimiseksi.

Rekisteröidy nyt ja saat 10% alennuksen seuraavan vuoden Gate.io treidaus kuluistasi.

Bittrex

Bittrex

Bittrex on yksi vanhimmista Yhdysvalloissa toimivista pörsseistä, jotka voivat edelleen ylpeänä sanoa, ettei heitä ole koskaan hakkeroitu. Bittrex ovat kuitenkin ottanut käyttöön päivityksiä, jotka heijastavat jatkuvasti negatiivisesti yhteisöä, mikä tekee alustasta vähemmän käyttökelpoisen joka kerta. Nämä päivitykset ovat pääosin käyttöliittymäpohjaisia ​​eivätkä vaikuta itse kaupankäynnin moottoriin, joka toimii edelleen hyvin. Kaiken kaikkiaan vakaa ja loistava alustavalinta valita tiettyjä kolikoita.

Bittrex tarjoaa helpon ja selkeän rekisteröintiprosessin, mutta peruuttamisen yhteydessä sinun on annettava joitain KYC-asiakirjoja.

Poloniex

Poloniex

Poloniex oli aikoinaan mailman suosituin altcoin pörssi ylivoimaisesti suurimmalla volyymillä kunnes binance korvasi heidät. Alusta on edelleen hyvä ja vakaa vaihtoehto treidaamista ajattellen, mutta asiakkaiden kiusaaminen KYC-asiakirjoilla on tehnyt tehtävänsä. Poloniex sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta ei kuintekaan tarjoa palveluita Yhdysvaltain kansalaisille. Marginaali treidaus löytyy muutamalle valitulle kolikolle, mukaan lukien ETH, XRP, LTC ja DOGE.

Poloniexilla on loistava käyttöliittymä ja kaupankäynnin moottori, ja ei ole ihme, että tämä pörssi hallitsi aikoinaan marketteja. Poloniexin suurin haittapuoli on se, että yhtiö on vaihtanut omistajia useaan otteeseen, ja he nykyään vaativat KYC-asiakirjoja.

Ajatuksia

Tärkein syy siihen, että listaamme Kucoinin ykköseksi, on se, että he eivät vaadi minkäänlaisia KYC-asiakirjoja. Kaikki tässä luetellut pörssit ovat kuintekin toiminnallisesti ja volyymeiltään hyvin samankaltaisia, mikä tekee jokaisesta toimivan ratkaisun. Ehdotamme myös, että et laita kaikkia Bitcoinejas yhteen pörssiin, sillä on paljon parempi omistaa useita pörssi tilejä riskien minimoimaseksi ja useiden krypto valuuttojen treidaamis mahdollisuuksia ajatellen.

Binance on silti ehdoton ykkönen, kun kyse on altcoin-kaupankäynnin volyymista. Voit myös nostaa jopa 2BTC:n määrän ilman tarvetta toimittaa minkäänlaisia KYC-asiakirjoja.

Luo Binance-tili täällä.

Löydä kaikki pörssit jatkuvasti päivitetystä Parhaat Krypto Pörssit listastamme.

Muistutus: Älä koskaan jätä Bitcoinejasi pörssiin. “Kun et omista avaimiasi, et myöskään omista Bitcoinejasi!”

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.