Osta Lahjakortteja Bitcoineilla

On olemassa yli 700 yritystä jotka käyttävät lahjakortteja, ja joita voit ostaa kryptovaluutoiden avulla. Eläminen Bitcoineilla on itse asiassa paljon helpompaa kuin olet ehkä ajatellut.

Maksa Bitcoineilla kaikkialla käyttämällä lahjakortteja.

Tiesitkö, että voit ostaa lahjakortteja ja elää Bitcoineilla?

On olemassa yli 700 yritystä jotka käyttävät lahjakortteja, ja joita voit ostaa kryptovaluutoiden avulla. Eläminen Bitcoineilla on itse asiassa paljon helpompaa kuin olet ehkä ajatellut.

Tässä artikkelissa luetteloimme joitain parhaista palveluista, joita voit käyttää lahjakorttien ostamiseen nopeasti, turvallisesti ja yksityisesti Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttoja käyttäen.

Bitrefill

Bitrefill - Osta Lahjakortteja Bitcoineilla

Bitrefill on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista vain kryptoja hyväksyvästä myymälästä koko maailmassa.

Alusta on erittäin upea, koska se antaa jokaiselle mahdollisuuden elää kryptoilla mistä tahansa päin maailmaa ostamalla vain lahjakortteja päivittäisiin ostoksiin.

Bitrefill tarjoaa yli 750+ erilaista lahjakorttia moniin palveluihin yli 170 maassa. Tämän lisäksi käyttäjät voivat täydentää matkapuhelintaan yli 170 maassa, yli 900 tuetulla operaattorilla.

Bitrefill on suunniteltu siten, että jopa aloittelijoille on erittäin ystävällistä aloittaa Bitcoinin käyttö niiden alustalla. He ovat myös varhaisia ​​Bitcoin lighting käyttöönottajia ja tukevat myös muutamaa muuta kryptovaluuttaa.

Käyttäjät voivat löytää kirjaimellisesti jokaisen lahjakortin alustalta. Siellä on kaikkea Amazonista, Uberista, Skypestä, Steamistä, Runescapesta Hotels.comiin ja moniin muihin.

Aloittaaksesi Bitrefillin käytön, kirjaudut vain sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, josta voit heti tallettaa Bitcoineja, ja ostaa lahjakortteja millä tahansa haluamallasi summalla.

Kokeile Bitrefilliä tänään ja ansaitse 10 dollaria Bitcoinissa kuluttaessasi 100 dollaria!

Coincard

Coincard - Osta Lahjakortteja Bitcoineilla

Coincardien avulla kuka tahansa voi käyttää kryptovaluuttoja laajaan valikoimaan lahjakortteja parhailta amerikkalaisilta kauppiailta.

Kryptovaluutoiden käyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja tämän alustan ansiosta kaikkien on erittäin nopea saada käsiinsä joitain markkinoiden parhaimmista larhjakorteista.

Alusta on toinen vain kryptoja hyväksyvä, he hyväksyvät Bitcoinin ja useita muita kryptoja, kuten Ethereum, Litecoin, Monero, Dogecoin ja Dash.

Maksuissa ei ole mitään ylimääräisiä kuluja, ja maksun suorittamisen jälkeen kortit toimitetaan heti, kun vain 2 vahvistusta on suoritettu blockchainissa tai välittömästi lighting verkon avulla.

Alustalla ei ole vain nopea toimitus, vaan se on myös vahva yksityisyyden ja turvallisuuden puolustaja, koska se vaatii käyttäjiltä vain vähän tietoa.

Coincardin käytön aloittaminen on yksinkertainen prosessi, tarvitset vain sähköpostin ja salasanan, minkä jälkeen voit ostaa valitsemiasi lahjakortteja.

Hanki Coincards nyt!

GiftOff

GiftOff - Osta Lahjakortteja Bitcoineilla

GiftOff tarjoaa euroopan suurimman valikoiman lahjakortteja parhaimmista tuotemerkeistä!

Alustalla on laaja valikoima lahjakortteja eri luokkien parhaimmista tuotemerkeistä, kauppiaita löytyy kaikilta alueilta, kuten ravintoloista, peleistä, viihteestä, muodista, koruista ja muusta.

GiftOff, vastoin kahta muuta edellä mainittua, hyväksyy myös useita muita maksutapoja, kuten Visa, Mastercard, American Express, ja kryptoja, kuten Bitcoin Cash, Ethereum ja tietysti Bitcoin. He eivät kuitenkaan tue lighting maksuja.

Alustan avulla käyttäjät voivat ansaita uskollisuuspisteitä useimmista ostoista, jotka käyttäjät voivat sitten säästää tulevia ostoja varten.

Jotta voit aloittaa GiftOffin käytön, kirjaudu vain heidän verkkosivustonsa kautta sähköpostin ja salasanan avulla.

Aloita GiftOff-kanta-asiakaspisteiden kerääminen!

Crypto.com

Crypto.com - Osta Lahjakortteja Bitcoineilla

Crypto.com tarjoaa laajan luettelon lahjakorttibrändejä, joita voi tarkastella Crypto.com sovelluksessa.

Crypto.com on vaikuttava alusta, ei vain lahjakorttien, vaan myös monien muiden palvelujen ja niiden tarjoamien työkalujen takia. Kuten krypto-krypto maksukorit, joilla on yli 5% cashback ominaisuus, sijoitussuunnitelmat, jotka voivat tuottaa jopa 8% korkoa kryptovaluutoillesi vuosittain, ja paljon muuta.

Tämä artikkeli koskee kuitenkin lahjakortteja, joita myös tämä alusta tarjoaa hyvin, vaikka vain 19 maata on tuettavissa tällä hetkellä.

Palvelu toimii aivan eri tavalla kuin yllä olevat myymälät. Huomattavin muutos on, että kaikki toimii puhelinsovelluksen kautta, ja sinulla on rajoituksena $1000 lahjakorttiostoksiin päivässä. Alusta on kumminkin melko yksinkertainen, lataat sovellukseen Bitcoineja tai muita kryptoja, kuten MCO, ja valitset, minkä merkkisen lahjakortin haluat ostaa. Lahjakortit toimitetaan sitten heti sovelluksessa.

Crypto.com-tuotemerkkeihin kuuluu kaikkea lentoyhtiöistä, hotelleista, peleistä, muodista, ruoasta ja juomista, viihteestä ja monia muita.

Aloittaaksesi sovelluksen käytön rekisteröidyt vain sähköpostiosoitteellasi ja puhelinnumerollasi, jonka jälkeen henkilöllisyyden vahvistusprosessi on suoritettava loppuun.

Rekisteröidy ja saat ilmaisen bonuksen (50 dollaria USD MCO: ssa)

Aiheeseen Liittyvää

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on ylimääräisiä lahjakortteja, voit käyttää niitä myös Bitcoinien ostamiseen useista eri peer to peer pörsseistä.

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.