Kuinka ostaa kultaa käyttämällä Bitcoineja

Haluat siis ostaa kultaa Bitcoineilla?

Toisin kuin Fiat, kultaa ei voida printata tyhjästä, se on niukkaa, kestävää ja sitä on pidetty varallisuuden varastona vuosisatojen ajan. Ja päinvastoin kuin valtamediat saavat sinut uskomaan, viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana kulta on itseasiassa todellakin ollut yksi parhaiten suoriutuneista investoinneista koko maailmassa heti Bitcoinin jälkeen.

Tämä on syynä, miksi monet ihmiset tallettavatkin Bitcoin voittonsa jalometalleihin, kuten kultaan ja hopeaan. Ja kullan ostaminen Bitcoinin avulla ei ole koskaan ollutkaan näin helppoa.

Osta paperikultaa Bitcoinilla

Termi paperikulta tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sinulla on online-tili, jonka avulla voit sijoittaa kultaan ilman, että tarvitset fyysistä jalometallia. Tämä tarkoittaa, että et omista fyysistä kultaa. Omistat paperin tai tilin, joka lupaa fyysisen kultasi olevan jossain holvissa. Paperikullan ostaminen on erittäin kätevää, jos et esimerkiksi halua tallentaa tai pitää kultaa itse.

Osta kultaa Bitpandalla

Bitpanda - Osta Kultaa Bitcoineilla

Bitpanda antaa sinun monipuolistaa jalometalleja portfolioosi erittäin alhaisilla maksuilla.

Pörssin avulla voit ostaa, myydä ja varastoida fyysisesti taattuja kulta-, hopea-, palladium- ja platina-tokeneja. Nämä rahakkeet edustavat jalometalleja, jotka on 100-prosenttisesti vakuutettu ja turvallisesti varastoitu holviin Sveitsissä.

Bitpanda tarjoaa jalometallien varastointia ja vakuutuksia paljon halvemmalla hinnalla verrattuna yleisiin hintoihin. Varastointimaksu on 0,0125% – 0,025% viikossa riippuen siitä, mitä metallia varastoit.

Palkkio kullan ostosta ja myynnistä on 0,5% ja muille metalleille 2,5%.

Jalometallit ovat myös verovapaita, eli arvonlisäveroa ei ole. Voit myös vaihtaa metallit kaikkien muiden palvelun digitaalisten omaisuuserien kanssa tai asettaa automaattisen säästösuunnitelman, joka ostaa jalometalleja automaattisesti säännöllisesti.

Bitpandan käytön aloittamiseksi aloitat rekisteröimällä sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Sitten sinun on vahvistettava sähköpostiosoite ja verifioitava tilisi.

Kun olet vahvistanut tilin, olet valmis ostamaan. Bitpanda tarjoaa 0%:n vakuutus- ja säilytyksen ensimmäisistä 20 g kullasta, palladiumista, platinasta ja ensimmäisestä 200 g hopeasta, jotka olet ostanut.

Osta jalometalleja Bitpandalta.

Osta kultaa Vaultorosta

Vaultoro - Osta Kultaa Bitcoineilla

Vaultoro antaa sinun ostaa ja myydä välittömästi Bitcoineja ja Kultaa milloin haluat.

Vaultoro-alusta tarjoaa saumattoman, yksinkertaisen ja tyylikkään maailman ensimmäisen reaaliaikaisen Bitcoin to Gold -vaihdon. Tämän pörssin kauneus on se, että käyttäjät voivat vaihtaa edestakaisin Bitcoinin ja Kulta välillä muutamassa sekunnissa, mikä tekee uskomattoman helpoksi suojata kryptovaluuttavoittojasi inflaatiolta ja epävakaudelta.

Kaikki Vaultoro kulta on turvattu ja vakuutettu Sveitsin ylimmän tason palveluissa, ja kulta on myös tulliton, eli ei arvonlisäveroa. Alustalla on avoimet ja pienet palkkiot markkinoiden haltijoille. Ja pieni säilytysmaksu oikeasta fyysisestä kullasta. Tämän lisäksi he antavat kenelle tahansa mahdollisuuden tarkistaa täydet varannot milloin tahansa.

Jotta voit aloittaa kullan ostamisen Bitcoinilla Vaultoro-alustalla, sinun tarvitsee vain rekisteröityä, vahvistaa tilisi ja tallettaa BTC suoraan holviin. Voit sitten vaihtaa Bitcoineja kultavaroihin milloin tahansa, kulta voidaan myös vaihtaa välittömästi takaisin Bitcoiniin.

Avaa Vaultoro kultaholvi tänään.

Osta fyysistä kultaa Bitcoinilla

Jos haluat ostaa jalometalleja suojauksena talouden laskusuhdanteesta tai mustasahatapahtumasta, fyysinen metalliharkko on ehdottomasti yksi turvallisimmista sijoituksista maailmassa.

BullionStar

BullionStar - Osta Kultaa Bitcoineilla

BullionStar on Gold & Silver Bullion -jälleenmyyjä, jolla on sekä fyysinen että online läsnäolo.

Singaporeen perustuva BullionStar tarjoaa erilaisia ​​jalometalli tuotteita kolikoista, ja kulta harkoista, kaikenlaisiin koruihin.

Yhtiöllä on jo pitkään ollut läsnäolo sekä verkossa että fyysisesti, ja se on hyväksynyt Bitcoinit ja muut kryptovaluutat, kuten Bitcoin Cash, Ethereum ja Litecoin, vuodesta 2014 lähtien, tehden heistä yhden varhaisimmista kryptovaluuttoja hyväksyvistä jälleenmyyjistä koko maailmassa.

Toisin kuin useimmat jalometallien jälleenmyyjät, BullionStar asiakkaat voivat myös nähdä kaikki tuotteiden hinnat, spot hinnat, kaaviot, tilihistorian ja hallintapaneelit näissä eri kryptovaluutoissa, joten se on erittäin helppo kaikille, jotka ovat kiinnostuneita jalometallien ostamisesta kryptovaluutoiden avulla.

Maksamiseksi kryptovaluutoilla käyttäjät saavat automaattisesti yksilöllisen maksuosoitteen valitsemansa valuutan perusteella. Käyttäjä saa myös sähköpostivahvistuksen, jonka avulla maksu voidaan suorittaa, maksu on suoritettava 20 minuutissa. Tärkeää on kuitenkin huomata, että BullionStar ei voi olla vastuussa väärin maksetuista kryptovaluuttamaksuista, joten varmista, että käytät oikeita maksu tietoja ja maksat ajoissa.

BullionStar

Yksi BullionStarin vaikuttavimmista ominaisuuksista on kuintenkin niiden vähittäiskaupan myymälät, joihin voit kävellä sisään ilman ajan varausta. Voit ottaa mukaan niin paljon rahaa kuin haluat, ja tehdä ostoksia. Myymälässä on myös vaikuttava fyysinen BullionStar Vault Storage.

Singapore tunnetaan yhtenä parhaimmista paikoista koko maailmassa jalometalliharkkojen varastoinnissa. Heillä ei ole jalometalliveroja, ilmoittamisvelvoitteita, ja kiinteistöjä ja omaisuutta koskevat erittäin mieluisat lait. He ovat siis ehdottomasti yksi suotuisimmista paikoista. maan päällä.

Aloita BullionStar käyttö ja saat 10 grammaa hopeaa ILMAISEKSI!

MoneyMetals

Money Metals Exchange - Osta fyysistä kultaa Bitcoinilla

MoneyMetals on nopeasti kasvava jalometallipörssi Yhdysvalloissa.

Tämä alusta tarjoaa alhaiset hinnat ja nopeat toimitukset, jotka toimitetaan 48 tunnin sisällä maksun suorittamisesta.

MoneyMetalsissa on kaikkea kullasta ja hopeatangoista kolikoihin ja muihin lisäsälään. He hyväksyvät tyypilliset vanhat maksutavat ja monenlaiset kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ja Dash.

Jalometallien ostamisen ja myynnin lisäksi MoneyMetals tarjoaa myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia, kuten kyky luoda kuukausittaisia ​​kullan ja hopean säästösuunnitelmia.

Osta kultaa Bitcoinilla MoneyMetalssista

Aiheeseen Liittyvää

Jos haluat ostaa jalometalleja käyttämällä perinteisiä maksutapoja, suosittelemme katsastamaan sekä BullionVault että Goldmoney kaksi maailman suurinta ja luotettavinta jalometalli kauppaa.

Categories: Finanssit

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.