Parhaat tavat ostaa Bitcoineja Pankkisiirrolla.

Haluat siis ostaa Bitcoineja pankkisiirrolla?

Bitcoinin ostaminen pankkisiirrolla on loistava valinta, koska monet palvelut tarjoavat paljon korkeammat limiitit ja alhaisemmat välitys maksut luottokortteihin verrattuna.

Tässä on joitain parhaista tavoista ostaa Bitcoineja turvallisesti pankkisiirrolla.

CEX.IO – Osta Bitcoineja Pankkisiirrolla.

CEX.IO - Osta Bitcoineja Pankkisiirrolla

CEX.IO on yksi maailman vanhimmista edelleen toiminnassa olevista Bitcoin pörsseistä. He tarjoavat palveluita maailmanlaajuisesti ja antavat kenelle tahansa mahdollisuuden ostaa Bitcoineja helposti pankkisiirrolla.

CEX.IO toimii siten, että talletat rahaa tililtäsi joko pankkisiirrolla tai voit myös käyttää luottokorttia, kun rahat ovat tililläsi, voit ostaa Bitcoineja heti.

CEX.IO tarjoaa täysin ilmaisia ​​talletuksia tilillesi pankkisiirrolla, jos käytät joko USD, EUR tai GBP valuuttoja. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin monissa muissa pörsseissä, saat täsmälleen saman numeron, jonka talletat saldollesi.

Aloitaksesi CEX.IO:n käytön, sinun tarvitsee vain rekisteröidä sähköpostilla ja salasanalla, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen sinua pyydetään antamaan puhelinnumerosi ja henkilöllisyytesi. Tämän jälkeen voit tallettaa ja aloittaa kaupan heti. Vahvistustasostasi riippuen pankkisiirtolimiitit ovat joko enintään 200 000 dollaria päivässä tai rajoittamattomat.

Vaikka henkilöllisyytesi tarkistaminen voi viedä hieman aikaa ja vaivaa, jos aiot ostaa paljon Bitcoineja, se on silti sen arvoista pitkällä tähtäimellä.

CEX.IO on ehdoton suosikkimme pankkisiirtoa käytettäessä.

Osta Bitcoineja CEX.IO: lla.

Coinmama

Coinmama - Osta Bitcoineja Pankkisiirrolla

Coinmama tekee Bitcoinin ostamisen pankkitiliäsi käyttäen erittäin helpoksi. Ja sen ei pitäisi olla yllättävää, koska Coinmama on toinen yksi vanhimmista edelleen toimivista Bitcoin pörsseistä, joka tarjoaa maailmanlaajuisia palveluita.

Aloitaksesi Bitcoinin ostamisen Coinmamalla, luo ensin tili sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla, vahvista sen jälkeen sähköpostiosoitteesi ja henkilötietosi.

Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, suoritat tilisi asetukset loppuun, antamalla henkilökohtaiset tietosi sinun on myös ladattava kopio henkilökortiltasi prosessin loppuun saattamiseksi.

Kun tilisi on vahvistettu, voit ostaa Bitcoineja, aloitat valitsemalla haluamasi summan, pankkisiirtojen raja on korkeintaan 12 000 dollaria päivässä, lisäksi pankkisiirroista ei peritä maksuja. Tämän jälkeen annat Bitcoin-lompakon osoitteesi.

Tässä kohtaa Coinmama eroaa, koska he todella lähettävät Bitcoinisi suoraan lompakkoosi sen sijaan, että pitäisivät kolikoita pörssissä. Kauppa käsitellään myös välittömästi.

Coinmama onkin ehdottomasti varma pörssi kaikille, jotka haluavat ostaa bitcoineja pankkisiirtoa käyttäen.

Aloita Coinmaman käyttö.

Coinbase

Coinbase

Coinbase on edelleen yksi suurimmista krypto pörsseistä mailmassa ja se antaa myös käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoineja helposti pankkisiirrolla.

Bitcoinien ostamisen aloittamiseksi aloitat rekisteröimällä sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, vahvistat sitten sähköpostisi, ja voit aloittaa tilisi vahmistamisen.

Kun tilisi on vahvistettu, kykenet linkitämään pankkitilisi online-tiliisi. Tässä on yhdysvaltalaisilla asiakkailla vähän edistyneempiä ominaisuuksia, koska heillä on välitön yhteys. Pankkistasi riippuen, saatat tarvita myös lisävarmennuksia. Yksinkertaisesti vahvistetussa tilissä, talletusrajat ovat korkeintaan 25 000 dollaria päivässä.

Kun olet linkittänyt pankkitilisi, voit tehdä välittömiä ostoksia ja Bitcoinit hyvitetään tilillesi välittömästi.

Luo Coinbase-tili ja ansaitse 10 dollarin arvosta Bitcoineja.

Bitpanda

Bitpanda

Bitpanda on yksi eurooppalaisten suosituimmista vaihtoehdoista, ja he ovat myös täydellinen valinta ostaa Bitcoineja pankkisiirrolla.

Bitpandan käyttö on helppoa, rekisteröidyt vain sähköpostilla ja salasanalla, sinua pyydetään sitten vahvistamaan henkilöllisyytesi. Kun olet vahvistanut itsesi onnistuneesti, voit tallettaa fiat valuuttoja tilillesi ja sieltä voit ostaa Bitcoineja vain hiiren napsautuksella. Bitpandalla omaa korkeat talletuslimiitit pankkisiirroilla, jotka ovat jopa 49,999,00 EUR päivässä.

Huomaa, että Bitpanda on tarkoitettu vain Eurooppalaisille.

Osta Bitcoineja Bitpandan avulla.

Löydät luettelon kaikista Bitcoin pörsseistä napsauttamalla tätä.

Categories: Bitcoin

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.