Parhaat tavat ostaa Bitcoineja Luottokortilla

Yksi nopeimmista ja kätevimmistä tavoista ostaa Bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja on käyttää luottokorttia.

Mukavuudella on kuitenkin hintansa ja omat haittansa, kuten alhaiset ostorajat ja korkeammat välitys maksut verrattuna esimerkiksi pankkisiirtoihin.

Tässä on kuitenkin joitain parhaista Bitcoin pörsseistä, joita suosittelemme käyttämään Bitcoinin ostamiseen luottokortilla.

Changelly

Changelly - Osta Bitcoineja Luottokortilla

Changelly on välitön bitcoin pörssi, se on nopein ja edistynein tapa ostaa Bitcoineja luottokortilla.

Bitcoinin ostaminen Changellystä on erittäin helppoa, se vie vain hetken ja pari helppoa vaihetta, edes rekisteröintiä ei vaadita.

Koska Changellyllä ei kuitenkaan ole web lompakkoa, sen käytön aloittamiseksi tarvitset Bitcoin lompakon. Ja tämä on hyvä asia, koska käyttäjänä haluatkin omistaa omat avaimesi ollaksesi suvereeninen, koska sehän on joka tapauksessa koko Bitcoinin tarkoitus.

Kun sinulla on Bitcoin lompakko, siirryt verkkosivustoon ja napsautat vain “Buy Crypto Visa”. Sitten voit valita haluamasi summan ja käyttämäsi valuutan, EUR tai USD. Tämän jälkeen syötät Bitcoin-osoitteesi ja suoritat maksun luottokortillasi. Bitcoinit siirretään valitsemaasi Bitcoin osoitteeseen muutamassa minuutissa.

Changelly saattaa kysyä ostoksesi koosta riippuen henkilötieto vahvistuksia maksua suoritettaessa. Changellyllä on myös korkeat limiitit luottokorteille ensimmäisellä tapahtumalla alkaen 50–10000 dollaria, päiväraja 20000 dollaria ja kuukausilimiitti 50000 dollaria.

Osta Bitcoin Changellyllä nyt!

Binance

Binance - Osta Bitcoineja Luottokortilla

Binance on maailman suurin pörssi, kun kyse on altcoin-kaupasta. Se on myös erittäin kätevä ja helppo käyttää, ja tarjoaa myös loputtomia mahdollisuuksia ostaa muita kryptovaluuttoja.

Jos haluat ostaa Bitcoineja, rekisteröidy yksinkertaisesti sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, jonka jälkeen voit valita, käytätkö luottokorttia vai pankkisiirtoa. Binance tarjoaa useita maksukanavia luottokorteille, joten valitse mikä sopii sinulle parhaiten.

Kun olet valinnut maksukanavan, valitset kuinka paljon Bitcoineja haluat ostaa. Suorita sitten maksu, Bitcoinit siirretään henkilökohtaiseen Binance-tiliisi muutamassa minuutissa.

Nykyään Binance vaatii KYC-asiakirjoja, kun haluat tehdä ostoja fiat valuuttoja käyttäen.

Tämä pörssi on erittäin kätevä tapa kenelle tahansa ostaa Bitcoineja, koska se on yksi suurimpia ja luotettavimpia pörssejä mailmassa, eikä sinun ei tarvitse edes luoda omaa lompakkoasi tehdäksesi niin.

Emme kuitenkaan suosittele että jätät Bitcoinisi Binance tilillesi, koska et silloin omista avaimia etkä siksi oikeasti omista Bitcoinejasi.

Luo ilmainen Binance-tili ja osta Bitcoineja.

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, käytä sen sijaan Binance.us-sivua.

Indacoin

Indacoin

Indacoin tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan ostaa bitcoineja Visa- ja Mastercard- korteilla ilman rekisteröintiä.

Bitcoinin ostamisen aloittamiseksi Indacoinin kanssa tarvitset bitcoin lompakko osoitteen. Saatuasi Bitcoin-lompakon osoitteen, siirryt verkkosivustoon ja luot tilauksen.

Aloitat määrittämällä ostettavan määrän. Indacoinilla on 200 dollarin raja kun kyse on ensimmäisestä kaupasta, ja parin tapahtuman jälkeen tämä voidaan nostaa 6000 dollariin. Tämän jälkeen valitset käytettävän valuutan. Indacoin tarjoaa mahdollisuuden käyttää useita eri valuuttoja, kuten USD, EUR, RUB, GBP, CHF, AUD ja muutama muu. Lisää sitten sähköposti- ja Bitcoin-osoitteet.

Seuraavaksi sinua kehotetaan antamaan lisätietoja itsestäsi, mistä voit jatkaa suorittamaan maksun. viimeiseksi indacoin vaatii henkilötietojen todentamista, tämä saattaa olla hieman vaivaa, mutta vaaditaan vain kerran korttia kohden.

Onnistuneen varmennuksen ja tilaustietojen tarkistamisen jälkeen maksu käsitellään muutamassa minuutissa.

Aloita Bitcoinin ostaminen Indacoinista jo tänään!

Napsauta tätä nähdäksesi täydellisen luettelon Bitcoin pörsseistä.

Categories: Bitcoin

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.