Osta Bitcoineja Käteisellä

On olemassa useita tapoja ostaa Bitcoineja käteisellä, ja tässä on kaikista suosituimmat vaihtoehdot, sekä yksinkertainen opastus niiden käyttöön

Parhaat tavat ostaa Bitcoineja käteisellä.

On olemassa useita tapoja ostaa Bitcoineja käteisellä ja tässä ovat suosituimmat vaihtoehdot.

Ensimmäinen ja suosituin vaihtoehto on käyttää P2P Bitcoin-pörssejä ja olla yhteydessä suoraan lähiympäristön ostajiin ja myyjiin. Tällä tavoin voit tavata henkilökohtaisesti, lähettää käteistä postitse tai yksinkertaisesti tehdä pankkitalletuksen. Voit halutessasi myös etsiä lähimmän Bitcoin-automaatin alueeltasi ja ostaa bitcoineja sitä käyttämällä.

Löydä ja tapaa paikallisia Bitcoin kauppiaita.

P2P pörssit, kuten LocalBitcoinsHodlHodl, ja Paxful mahdollistavat paikallisten kauppiaiden kanssa kaupan teon suoraan käteisellä. Voit ostaa Bitcoineja helposti rekisteröimällä johonkin alla olevista palveluista, selaamalla sivuja löydät useita käyttäjiä, jolla on hyvä maine, pääset keskustelemaan ja neuvottelemaan omat ehdot, tapaamaan henkilökohtaisesti tai käymään kauppaa palvelun kautta pankkisiirrolla tai käyttämällä joitain monista muista käytettävissä olevista maksutavoista.

P2P pörssillä tarkoitetaan sitä, että nämä palvelut eivät pidä hallussaan Bitcoinejasi, vaan toimivat vain palveluntarjoajina. Yleisesti ottaen, kun käyt kauppaa P2P pörssin kautta, alusta luo escrow-palvelun ostajan ja myyjän välille, kunnes kauppa on valmis.

Tässä ovat suosituimmat P2P pörssit.

LocalBitcoins

LocalBitcoins - Osta Bitcoin käteisellä

LocalBitcoins on vuonna 2012 perustettu yritys, jonka kotipaikka on Helsinki. Se on P2P kauppa paikka ja ensimmäinen, ja laajimmalle levinnyt sellainen. Se yhdistää ostajat ja myyjät käymään kauppaa Bitcoineilla suoraan eri maksutavoilla.

LocalBitcoins toimii ympäri maailmaa, ja löydät Bitcoin-kauppiaita yli 7813 kaupungista ja 248 maasta.

Tämän alustan toimintatapa on, että ostajat ja myyjät lähettävät itsenäisesti kauppa ilmoituksia, joissa on erilaisia ​​yksityiskohtia, hintoja ja vaatimuksia. Varat pidetään escrow-palvelussa, kunnes ostajat siirtävät rahat ja myyjä vapauttaa varat.

Voit ostaa Bitcoineja palvelun kautta etsimällä sopivan myyjän, jolla on hyvä maine ja joka täyttää vaatimuksesi. Noudata sitten myyjän ohjeita ja ostaa Bitcoin suoraan häneltä. Vaihtoehtoisesti voit myös luoda oman kauppa ilmoituksen ja alkaa myydä tai ostaa Bitcoineja omilla ehdoillasi.

Aloita LocalBitcoins käyttäminen rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla. Palvelu vaatii sinua vahistamaan sähköpostiosoitteesi, ja kun olet vahvistanut sähköpostisi, sinun on täytettävä KYC-henkilötietosi kaupankäynnin aloittamiseksi. Mitä enemmän tietoja annat itsestäsi, sitä suuremmilla määrillä voit käydä kauppaa.

LocalBitcoins

Vaikka LocalBitcoins on edelleen maailman suurin p2p pörssi, yhä useampi käyttäjä ei ole ollenkaan tyytyväinen siihen, kuinka he nykyään vaativat kaikenlaisia henkilötietojen täyttämistä, minkä vuoksi myös monet käyttäjät etsivätkin vaihtoehtoisia alustoja.

Luo LocalBitcoins tili tänään.

Hodl Hodl

HodlHodl - Osta Bitcoin käteisellä

HodlHodl on P2P Bitcoin pörssi, mikä tarkoittaa, että he eivät pidä käyttäjien varoja. Tämä alusta tarjoaa escrow-palvelun luomalla multisignature lompakon käyttäjien välille. Käyttäjät voivat kuitenkin myös käydä kauppaa omilla ehdoillaan, kuten tapaamalla henkilökohtaisesti käteisellä ja niin edelleen.

Tämä on hyvin samankaltainen palvelu kuin LocalBitcoins, mutta tärkein ero on se, että he eivät pakota sinua luovuttamaan minkäänlaisia KYC asiakirjoja, vaan antavat sinulle mahdollisuuden pysyä nimettömänä.

Toinen valtava ero HodlHodlin kanssa on, että koska käyttäjiltä ei vaadita KYC-asiakirjoja, käyttäjät voivat käydä kauppaa myös monia muita maksutapoja käyttäen, kuten kryptovaluuttoja, erilaisia ​​pankkeja ja kaikenlaisia ​​erilaisia ​​sähköisen rahan palveluita.

Voit ostaa Bitcoineja käteisellä seuraamalla myyjän ohjeita, mutta varmista, että löydät hyvämaineisen myyjän, jolla on hyvät arvosanat ja arvostelut, tai voit vaihtoehtoisesti luoda omat kauppaohjeet ja aloittaa toiminnan valitsemallasi tavalla.

Tietysti käyttäjät voivat myös keskustella ja neuvotella omista ehdoistaan, tavata henkilökohtaisesti tehdä ostoksia fyysisellä käteisellä ja muilla anonyymeillä valuutoilla ja menetelmillä.

HodlHodl palvelun suosituin tapa onkin käydä kauppaa Bitcoia ja käteistä käyttäen muiden paikallisten kanssa. Aloitaksesi HodlHodlin käytön aloittaaksesi, rekisteröidyt vain sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Jonka jälkeen vahvistat sähköpostisi ja voit aloittaa kaupan. On kuitenkin suositeltavaa aktivoida myös tietyt turvatoimet, kuten F2A.

Rekisteröidy HodlHodl-sivustolle ja saat yksinoikeudella alennuksen kauppamaksuista.

Paxful

Paxful - Osta Bitcoin käteisellä

Paxful on P2P pörssi, joka yhdistää ostajia ja myyjiä suoraan yli 300 maksutavalla, joista valita. Tämän alustan avulla käyttäjät voivat ostaa bitcoineja pankkisiirrolla, lahjakorteilla, Paypalilla, Alipayllä, käteisellä, digitaalisilla valuutoilla ja monella muulla tavalla.

Paxful on hyvin ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on suosituin alusta, kun kyse on Bitcoinin ostamisesta lahjakorteilla, ja lahjakortit sattuvat olemaan myös suosituin maksutapa Paxful-käyttäjien kesken. Tietysti käyttäjät voivat käyttää myös mitä tahansa muuta ainutlaatuista maksutapaa, kuten vastaanottaa käteistä postitse.

Tämä muiden yllä lueteltujen pörssien kaltaisesti käyttää reputaatio järjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat arvioida ja tarkistaa myyjiä ja ostajia, mikä mahdollistaa hyvien ja huonojen käyttäjien tunnistamisen.

Paxful

Paxful ei vaadi KYC-asiakirjoja, mutta tämä tarkoittaa myös, että käyttäjät ovat rajoitettu tietyntyyppisiin maksutapoihin. Käteinen saattaa vaatia esimerkiksi henkilöllisyyden todentamista, mutta useasti tämä riippuu myös myyjän ohjeista ja vaatimuksista.

Aloitaksesi Paxfulin käytön, rekisteröidy vain sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, jonka jälkeen vahvistat sähköpostin ja olet valmis kirjautumaan sisään. Tämän jälkeen voit heti aloittaa kaupan lahjakorteilla ja muilla vaihtoehdoilla, tai voit myös täyttää joitain tietoja itsestäsi saadaksesi laajemman pääsyn kaupankäyntitapoihin.

Kaiken kaikkiaan Paxful on todella uskomaton kokemus ostaa Bitcoineja, yhteisö on suuri ja tarjoaa valtavan määrän erilaisia ​​maksutapoja, että on varmaa, että kuka tahansa voi ostaa Bitcoin tavalla tai toisella.

Ryhdy Paxful-kauppiaaksi tai osta Bitcoineja käteisellä ja monilla muilla tavoilla.

Löydä lähin Bitcoin automaatti.

Bitcoin-automaatit toimivat kuten tavalliset, niiden avulla henkilö voi vaihtaa bitcoineja ja käteistä, ja ne voivat olla hyvä ratkaisu, kun haluat ostaa Bitcoin-nimettömästi käteisellä. Bitcoin-automaateissa voi kuitenkin olla rajoituksia, kuten päivittäinen nostoraja, jonka ihmiset voivat ostaa. Useimmissa automaateissa päivittäinen rajoitus on noin 2 000 dollarista -10 000 dollareihin. Jotkut Bitcoin-automaati saattavat myös vaatia esimerkiksi puhelinnumeroita tai henkillöliisyden todistusta.

Löydät lähimmän pankkiautomaatin helposti käyttämällä Coin ATM Radar, joka on Bitcoin-ATM-kartta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Parhaat LocalBitcoins-vaihtoehdot vuonna 2020

Löydät luettelon kaikista Bitcoin pörsseistä napsauttamalla tätä.

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.