Opi luomaan Bitcoin-kauppiastilisi ja aloittamaan maksujen hyväksyminen.

Kuinka hyväksyä Bitcoin yrityksessäsi?

Kuka tahansa voi päättää hyväksyä Bitcoinin tai minkä tahansa muun kryptovaluutan maksutapana. Se avaa uusia ovia liiketoiminnalle. On erittäin tärkeä verkkokauppiaille, jotka myyvät digitaalisia tuotteita ja palveluita, koska Bitcoin eliminoi keskittyneet tahot, alentaa maksujen käsittelymaksuja ja sallii rajojen ylittävien liiketoimien toteuttamisen.

Vaikka Bitcoin voidaan hyväksyä myös manuaalisesti. On olemassa monia prosessoripalveluita, joiden avulla voit hyväksyä Bitcoinin yrityksellesi. Nämä yritykset veloittavat erilaisia maksuja ja niillä on hiukan erilaisia ominaisuuksia, joten tee tutkimus tytä ja löydä sopivin. Tässä oppaassa aiomme tutustua CoinPayments ja Blockonomics.

Mikä on Coinpayments?

Kuinka hyväksyä Bitcoin yrityksessäsi?

CoinPayments on Kanadassa toimiva maksujärjestelmä, joka aloitti toiminnan vuonna 2013

Coinpayments on ottanut käyttöön useita laajennuksia, sovellusliittymiä ja POS-liittymän. Tämä maksuprosessori on suunniteltu kauppiaskäyttäjiä varten. Kauppiaat voivat myydä, ostaa ja vaihtaa digitaalisia hyödykkeitä, vastaanottaa bitcoineja ja yli 1600 altcoinia maksuina tuotteistaan ja palveluistaan. Coinpaymentsillä on yli 2 427 500 rekisteröitynyttä kauppiasta, jotka sijaitsevat 182 maassa ympäri maailmaa, joten se on markkinoiden kattavin moni krypto rahoitus valuutta järjestelmä.

Coinpayments Ominaisuudet.

 • GAP600-välitön vahvistus: GAP600-tuki tekee Bitcoin-maksuista nopeita
 • Holvi: Käyttäjät voivat suojata kolikkonsa kylmässä lompakossa, missä he voivat määrittää ajanjakson ennen käyttämistä.
 • Fiat-järjestelyt: Yhdysvaltojen tai Euroopan kauppiaat voivat tehdä fiat-maksut suoraan pankkitileilleen.
 • Myyntipaikka (PoS): CoinPaymentsillä on yksinkertainen käyttöliittymä henkilökohtaisille liiketoimille, joka voidaan sisällyttää kauppaan.
 • AirDrops: CoinPayments auttaa uusia projekteja nostamaan kolikot ja rahakkeet uusille käyttäjille.
 • Mobiilisovellukset: CoinPayments-sovelluksen avulla käyttäjät pääsevät käyttämään ominaisuuksia liikkeellä ollessaan. Se on käytettävissä kaikkialla iOS- ja Android-laitteilla.
 • Automaattiset kolikonmuunnokset: CoinPayments – voi muuntaa joitain kolikoita automaattisesti, säästäen aikaa ja palkkioita.
 • Multi-Coin Wallet CoinPayments – lompakko antaa käyttäjien tallentaa ja hallita yli 1600 altcoinia.

Coinpayments tarjoaa myös sovellusliittymän, joka voidaan integroida useimpiin nykysiin verkkokauppoihin, mukaan lukien verkkosivustot ja mobiilisovellukset.

Parasta on että vaikka et tietäisi kuinka koodata, voit silti helposti integroida Coinpaymentsin lataamalla yhden niiden erityisistä laajennuksista muunmuuassa sellaisille alustoille kuin opencart, magento, shopify ja woocommerce.

Coinpayments

Kuinka asentaa CoinPayments Bitcoinin hyväksymiseen.

Coinpayments-tilin perustaminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään heidän verkkosivustonsa kautta sähköpostiosoitteella.

Saat sitten sähköpostiviestin, joka on vahvistettava. Kun olet vahvistanut sähköpostin, voit kirjautua sisään, sinua pyydetään käyttämään 2-FA-todennuskoodiasi, jonka saat myös sähköpostiisi.

Kun tilisi sähköposti on vahvistettu ja olet kirjautunut sisään, ohjattu asennustoiminto opastaa sinua CoinPayments-kojelaudan kautta.

Jotta voit aloittaa Bitcoinine hyväksymisen CoinPaymentsillä, sinun on suoritettava KYC-vahvistus.

Kun KYC-varmennus on suoritettu loppuun, käyttöliittymässä on useita vaihtoehtoja, voit joko valita useita kolikoita tai yhden kolikon; tässä tapauksessa valitse Bitcoin (BTC).

Ja siinä kaikki!

Nyt tililläsi on kaikki valmista, ja pystyt hyväksymään bitcoin-maksuja yrityksessäsi.

Kivijalka kaupassa helppo tapa tehdä tämä on lähettää asiakkaille sähköpostiviesti, joka sisältää maksulinkin.

Hyväksyäksesi Bitcoinin verkkosivustolla voit käyttää yhtä yllä luetelluista laajennuksista, jolloin asiakas saa yksilöllisen QR-koodin jokaisesta maksusta.

Saatuaan bitcoin-maksun sinulla on useita vaihtoehtoja:

 • Pidä bitcoineja bitcoin-lompakossasi ja käytä sitä omiin ostoksiin.
 • Muunna bitcoin automaattisesti fiatiksi ja tallettaa pankkitilillesi.

Nämä vaihtoehdot ovat joitain hyvin yksinkertaisia ​​esimerkkejä rahan automatisoinnista bitcoinilla. On monia muita tapoja, joita voidaan käyttää myös yrityksesi tarpeiden mukaan, kuten työntekijöiden palkkojen maksaminen, uusien toimittajien tilauksien luominen toimittajilta, kun varastotilanne on alhainen, tai laskujen maksaminen maissa, joissa se on mahdollista.

Luo tili Coinpayments -palveluun ja aloita kryptovaluuttojen hyväksyminen jo tänään.

Mikä on Blockonomics?

Kuinka hyväksyä Bitcoin yrityksessäsi?

Blockonomics on P2P Bitcoin-maksuapaikka, joka käynnistettiin vuonna 2015.

Toisin kuin Coinpayments Blockonomics ei pidä varojasi, vaan toimii vain palveluntarjoajana. Käyttäjät voivat ruveta omiksi pankeiksi hyväksymällä Bitcoinin suoraan omiin lompakkoihinsa. Blockonomics-palvelu parantaa periaatteessa jo käyttäjien olemassa olevia lompakkoja. Se on niille, jotka haluavat mukavuuden, mutta silti 100%: n kontrollin kolikkoihinsa.

Blockonomics ominaisuudet

 • Ei dokumentaatiota: Maksujen vastaanottamisen aloittamiseen ei tarvita paperityötä.
 • Kauppiasintegraatio: Hyväksy bitcoin-maksut verkkosivustollasi.
 • Maksun uudelleenohjaus: Lähetä maksusi uudelleen valittuun Bitcoin-osoitteeseen.
 • Nopea ja Segwit-valmis: saat maksun heti ja voit unohtaa kohtuuttomat maksut.
 • Suora lompakko: Maksut menevät suoraan lompakkoosi. 100% kontrolli omista bitcoineistasi.
 • Hajautettu: Kaikki tärkeimmät Bitcoin-lompakot toimivat, kuten Electrum, Trezor ja Ledger.
 • P2P Anonyymi laskutus: vastaanota työsi maksut omalla bitcoin-osoitteellasi turvallisella tavalla.

Blockonomics tarjoaa myös sovellusliittymäintegraation useimpiin verkkokauppapaikkoihin. Voit myös ladata laajennuksen yleisimmille alustoille, kuten WordPress OpenCart ja Magento.

Tämän lisäksi Blockonomics tarjoaa myös lompakon tarkkailija palvelun, jonka avulla voit seurata saldojasi ja 24/7-asiakastuen.

Blockonomics

Kuinka asentaa Blockonomics Bitcoinin hyväksymiseen.

Blockonomicsin käytön aloittaminen on nopeaa ja helppoa, luo vain tili heidän verkkosivustolleen sähköpostin ja salasanan avulla.

Saat sitten vahvistusviestin, vahvista se ja kirjaudu tiliisi.

Siirryt sitten Kauppias-välilehteen(Merchant Tab), josta löydät Ohjattu kauppias-asennus toiminnon. Joka sisältää ohjeet opastaen sinua asennuksen aikana.

Koko kauppias tilin asennuksessa on vain kolme vaihetta, ja se alkaa tarkistamalla valitsemasi lompakon xpub-avain.

Kun olet asettanut valitsemasi lompakon xpub-avaimen, saat pääsyn sovellusliittymäavaimiin, jotka voit integroida suoraan verkkosivustollesi laajennuksien avulla.

Ja siinä se, saamasi bitcoinit menevät suoraan lompakkoosi, ja voit seurata niitä käyttämällä lompakkojen tarkkailu toimintoa.

Jos tarvitset bitcoinin muuntamisen fiatiksi bitcoinien vastaanottamisen jälkeen, Blockonomics tarjoaa myös uudelleenlähetyspalvelun, jonka avulla varat lähetetään automaattisesti valittuun pörssiin.

Luo tili Blockonomicsissa ja aloita Bitcoinien hyväksyminen jo tänään.

Kuinka hyväksyä Bitcoin manuaalisesti

Yksi parhaimmista asioista Bitcoinissa on, että sinun ei tarvitse luottaa kolmansien osapuolien palveluihin.

Vaikka tämä ei ole aloittelijaystävällinen vaihtoehto, on silti mahdollista päättää hyväksyä Bitcoin-maksut verkkosivustollasi palkkaamatta maksujenkäsittelyyritysten palveluita.

Voit tehdä tämän luomalla uuden Bitcoin-osoitteen jokaiselle verkkosivustollesi tehdylle tapahtumalle. Seuraat sitä antamalla ohjeet siitä, kuinka paljon rahaa ihmisten tulisi lähettää. Bitcoin siirretään lompakkoosi, ja voit vahvistaa tapahtuman myöhemmin.

Yhteenveto

Bitcoin hyväksytään yhä enemmän kaupoissa ympäri maailmaa. Yhä useammat yrittä ja yritykset ovat alkaneet hyväksyä Bitcoinin käytön tavaroiden ja palveluiden maksuihin. Muutamassa vuodessa Bitcoinista tulee yksi hallitsevimmista valuutoista maailmassa.

Categories: Palvelut

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.