Tervetuloa Bitcoinblogiin – Täältä löydät aitoa, alkuperäistä korkea laatuista tietoa.

Kuinka Kirjoittaja Aloitti.

Kaikki alkoi vuonna 2008 finanssikriisin jälkeen, kun miljoonat ihmiset olivat juuri menettäneet työpaikkansa, silloin aloin huomata, että jokin ei ole aivan oikein tässä maailmassa. Satoshilla kesti vielä vuosi Bitcoinin luomiseen, joka päätyi muuttamaan maailman sellaisena kuin me sen tiedämme. Tuohon aikoihin asustelin vielä vanhempieni luona eikä minulla ollut edes 20 euroa taskussa. Kuitenkin jotenkin olin hankkinut tarpeeksi tietoa ymmärtääksesi kuinka järkevä hajautettu ohjelmoitava raha voisi olla, joten kun kuulin tästä maagisesta Internet-rahasta halusin ostaa sitä samantien. Pyysin vanhemmiltani 20 euroa tätä varten, ja kun he kieltäytyivät, lopulta unohdin sen. Bitcoin kävi tuolloin kauppaa noin sentissä.

Muutama vuosi kului opiskellessani liike-miesten kauppaopistossa. Ja kuulin Bitcoinista taas uudestaan, tällä kertaa se kävi kauppaa noin 100 dollarissa. Tiesin heti, mitä ajattelin tuolloin joskus oli oikein ja että minun piti ostaa Bitcoineja niin nopeasti kuin mahdollista. Lopulta ostin noin 200 dollarin kohdalla ennen nousua 1000 dollariin, ja myöhemmin vuosina 2014-2015, kun hinta laski alle 200 dollaria, ostin lisää.

En koskaan ajatellut bitcoinia-pelkästään rahan takia, koska alukuperäiset ajatukseni siitä, miksi tiesin sen olevan menestyvä keksintö, oli se, että se oli itse asiassa ensimmäinen hajautettu ohjelmoitava raha, jolla oli potentiaalia muuttaa jokainen teollisuuden ala jonka ihminen tiesi..

Seuraavaksi aloin luomaan vaurautta kryptovaluuttojen avulla. Aloitin ensiksi opiskelemalla, työskentelemällä ja lopulta luoden menestystä kryptovaluutta mailmassa. Se että en ostanut Bitcoineja ensi silmäyksellä, jätti minuun aikamoisen arven, ja se pakotti minut ajattelemaan, miten voisin menestyä itse näillä markkinoilla.

Ei kulunut kauaankaan, kun tämä teknologia todella muutti minun koko elämäni, enkä ole katsonut taaksepäin sen jälkeen. Bitcoinista ja kryptovaluutoista tuli kokopäiväinen työni, elämäni ja intohimoni, rakastan ajatusta vapaista markkinoista, ja siksi työskentelen tänä päivänäkin intohimoisesti kohti laajaa käyttöönottoa ja hajauttamista.

Miksi Bitcoinblogi?

Bitcoin- ja blockchain-teknologia on paljon muutakin kuin vain rahan lähettämistä, mikä tärkeintä, on itse vallankumous, jonka tarkoituksena on vapauttaa ihmiset keskittyneiden instituutioiden kahleista kuten pankit ja hallitukset. Nämä instituutiot ovat kaikkien sotien, kivun, köyhyyden ja kaaoksen ensisijaiset mahdollistajat. Kryptovaluutat tarjoavat väkivallattoman vallankumouksen, joka mahdollistaa vertaisverkkojen luottamattomat liiketoiminnan vertaisverkkojen keskuudessa hajautettujen verkkojen ohjaamana.

Bitcoinblogi.com on omistautunut kryptovaluutta-tietoisuuden edistämiseen, koska haluamme varmistaa, että hajautettu kryptovallankumous on laajalle levinnyt ja omaksuttu. Ostamalla ja pitämällä kryptovaluuttoja vedot tämän hiljaisen vallankumouksen menestymiseen. Jokainen Bitcoiniin tai muuhun kryptovaluuttaan sijoittamasi dollari, euro tai mikä vaan muu fiat valuutta on vanhan korruptoituneen rahoitusjärjestelmän ulkopuolella, ja siksi se ottaa voiman näiltä instituutioneilta pois. Tämä on todellinen syy siihen, miksi hallitukset vihaavat kryptovaluuttoja, eivätkä siksi, että niitä käytettöisiin rikoksiin, vaan siksi, että niillä mahdollistetaan suveriinisuus ja kyky vapauttaa ihmiset vuosituhansia kestäneestä orjuudesta, johon me kaikki olemme syntyneet.

Tämä on syy miksi bitcoinblogi aloitti toiminnan. Haluamme olla osa heitä jotka auttavat tarjoamalla korkealaatuista tietoa ja resursseja aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. Päätavoitteenamme on kattaa kuilu väestön ja blockchain-teknologian välillä.