Cobo Tabletin Arvostelu

Cobo tabletti on vakuuttava teräksinen Bitcoin lompakko ratkaisu yksityisten avainten pitämiseen fyysisesti turvassa. - Lue koko Cobo Tabletin Arvostelu

Cobo Terästabletin Arvostelu

Cobo Tablet on vaikuttava offline ratkaisu yksityisten avainten pitämiseen fyysisesti turvassa. Bitcoinblogi onnistui saamaan käsiinsä tämän esineen ja niin kirjoitimme siitä arvostelun.

Arvostelun sisältö

  • Mitä laatikossa on?
  • Suunnittelu
  • Käyttö
  • Testaus
  • Johtopäätös

Mitä laatikossa on?

Mitä laatikossa on? - Cobo Tabletin Arvostelu

Kun avaat laatikon, huomaat heti Cobo-terästabletin, neljä teräslevyä täynnä aakkosia, jossa jokaisessa rivissä on sama kirjain 10 kertaa. Ja tämän lisäksi laatikko sisältää myös ruuvimeisselin, ylimääräiset ruuvit, ohjeet, alennukset ja joitain tarroja.

Suunnittelu

Suunnittelu - Cobo Tabletin Arvostelu

Totta puhuen, ennen kuin sain edes laatikkoa auki, tabletin raskaus yllätti positiivisesti. Ajattelin tuolloin että tämän on ehdottomasti kerrottava tuotteen laadusta.

Itse tuote on varsin pelkistetty, mutta tyylikäs, ja teräsrakenteinen tabletti, sekä laatikko painavat yhteensä lähes puoli kiloa. Laatikon avaamisen jälkeen löydät melkein kaiken tarvitsemasi, ohjeet ovat yksinkertaisia, ja levyjen kirjaimet eivät ole vain maalattu, vaan ovat myös kohotettu teräkseen. Meidän mielestämme olisi kuintekin ollut parempi jos paketti olisi myös sisältänyt jonkinlaisen lukon, joka on oletettavasti suunniteltu käytettäväksi tuotteen lukitsemiseen.

Kaiken kaikkiaan tuotteen suunnittelu on jotain mitä ihailemme, se on yksinkertainen, tyylikäs ja siinä ei ole mitään tarpeetonta, edes logo ei ole liian päällepistävä siten, että se estää tuotetta paljastamasta mitä se sisältää.

Käyttö

Asennus - Kobo-tabletin katsaus

Aloittaaksesi Cobo Tabletin käytön, sinä on ensin aloitat avaamalla kolme ruuvia kustakin kulmasta pakkauksessa mukana tulevalla meisselillä.

Kun olet tehnyt tämän, voit valita asettelun sanoille joita haluat turvata, huomaa että Cobo Tabletissa on kaksi erillistä tablettia, mikä tarkoittaa, että pystyt yhteensä tallettamaan enintään 24 sanaa. Ja tietenkin, yleensä tämä olisi “seed phrase”, tai 12 sanainen lompakon turva lauseke. Kuitenkin meidän tapauksessamme, testaaksemme tuotetta käytämme yksinkertaista kahden sanan yhdistelmää ”best cobo”.

Kun olet valitsenut sanayhdistelmän tablettiin, voit suojata tuotteen.

Huomaa: Cobo-tabletti vaatii käyttämään 4 kirjainta per sana.

Vaikka useimmat lompakot antavat useamman sanan jonka pituus on enemmän kuin 4 kirjainta varmuuskopioitaessa, voit silti tallentaa sanoista ensimmäiset 4 kirjainta, sillä useimmat lompakot kuten esim Electrum ymmärtävät kirjoittaa sanat loppuun itse.

Testaus

Testata

Millainen olisi teräs lompakkokatsaus ilman tuotteen asianmukaista testausta?

Ja tämä on juuri se, mitä me päätimme tehdä.

Aluksi asetamme terästabletin suoraan puilla lämmitettyyn takkaan sisälle, jätimme sitten tuotteen sinne moniksi tunneiksi.

Ja tietysti, monien tuntien jälkeen, Cobo Tablet selvisi hienosti.

Testata
Cobo-tabletti on edelleen lämmin tulenkestävän testin jälkeen.

Cobo Tabletin Arvostelu – Johtopäätös

Haluamme sanoa, että olemme todella löytänyt Cobo Tablet olevan erittäin vaikuttava tuote. Tabletti on vakaa ja laadukas ja tämä voidaan nähdä myös testauksesta ylempänä. Hinta on myös halvempi kuin kilpailijat, kuten Billfodl ja Cryptosteel. Cobo-tabletti onkin ehdottomasti jotain, jota voimme helposti suositella jokaiselle krypto-harrastajalle.

Osta Cobo Tabletti nyt!

Aiheeseen liittyvää.

Cobo tarjoaa myös monia muita kryptovaluutta suojaus tuotteita kuten heidän lippulaivansa ” Cobo Vault ”, joka on kaikki yhdessä paketissa oleva Bitcoin lompakko.

Täydellinen Cobo Vault -pakkaus sisältää kaiken electronisesta laitteistosta ruostumattomaan teräs tablettiin. Elctroninen laite itsessään on täysin air gabbed eli se eliminoi kaikki hakkeroitavat tekniikat, kuten WiFi, Bluetooth, NFC, USB ja niin edelleen, ja sen sijaan, se käyttää QR koodeja vahvistuksien tekemiseen.

Tiedonanto: Cobo toimitti tabletin arvostelun tekemistä varten.

Bitcoinblogi
Bitcoinblogi

Bitcoinblogi on omistettu tarjoamaan ajankohtaista ja syvällistä tietoa kryptovaluutoista. Olemme intohimoinen tiimi, joka seuraa kryptojen maailmaa ja pyrkii jakamaan asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kanssasi. Kysymykset, palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita.