Artikkelien Lähettämisen Käytäntö Bitcoinblogiin

Haluaisitko Kirjoittaa Bitcoinblogille?

Jos olet intohimoinen Bitcoin-entusiasti, yrityksen omistaja, kirjailija tai kauppias, jolla on ainutlaatuisia näkemyksiä, kutsumme sinut jakamaan asiantuntemuksesi lukijoillemme.

Minkälaista Sisältöä Etsimme?

Relevanssi: Toivotamme tervetulleeksi vierailevat artikkelit, jotka vastaavat tehtäväämme tarjota parhaita kryptovaluutta lompakoita, pörssejä ja palveluita.
Alkuperäisyys: Lähettämäsi sisältö tulisi olla ainutlaatuista eikä julkaistu muualla. Plagiointi on ehdottomasti kielletty.
Arvo: Bitcoinblogin artikkelit vastaavat perus- ja edistyneisiin kryptovaluutta-kysymyksiin, varmistaen huippuluokan sisällön lukijoillemme.
Pituus: Pyri pitämään artikkelin pituus välillä 1500 – 2500 sanaa. Poikkeuksia voidaan tehdä sisällön laadun perusteella.
Tekijyys: Varmista, että sisältö on kirjoittamasi. Bitcoinblogi ei ole vastuussa tekijänoikeusrikkomuksista.

Lompakoiden, Pörssien ja Palveluiden Listaus

Jos haluat esitellä lompakkosi, pörssisi tai palvelusi alustallamme, lähetä meille sähköpostilla yksityiskohtainen kuvaus tarjonnastasi. Suosittelemme liittämään mukaan affiliate-ohjelmat, alennukset ja promootiomateriaalit. Kattavampi ehdotus nopeuttaa listausprosessiamme.

Artikkelin Vaatimukset

Otsikko: Houkuttelevat ja asiaankuuluvat otsikot ovat välttämättömiä.
Muokkaukset: Pyrimme säilyttämään artikkelisi ytimen minimaalisilla muokkauksilla. Saatamme kuitenkin pyytää muokkauksia paremman yhtenevyyden saavuttamiseksi sivustomme sävyn ja kerronnan kanssa.
Affiliate-linkit: Pidätämme oikeuden lisätä omat affiliate-linkkimme sisältöön.

Prosessi ja Sopimus

Lähetyksen Tarkastelu: Vaikka arvostamme kaikkia lähetyksiä, emme voi taata julkaisua. Voimme hylätä artikkeleita, jotka eivät täytä ohjeitamme tai eivät ole linjassa visiomme kanssa.
Omistusoikeus: Lähetetty sisältö tulee Bitcoinblogin yksinomaiseksi omaisuudeksi. Pidätämme oikeuden muokata tai poistaa mitä tahansa osaa lähetyksestä.
Promootio: Kun artikkeli on julkaistu, edistä sitä omilla verkkosivuillasi tai sosiaalisen median alustoilla.

Oletko Valmis Lähettämään?

Hyväksy Artikkelien Lähettämisen Käytäntömme ennen jatkamista.

Lähetä panoksesi osoitteeseen info@bitcoinblogi.com. Jos se hyväksytään, saat ilmoituksen julkaisupäivästä.

Vaikka pyrimme antamaan palautetta kaikista lähetyksistä, suuren määrän vuoksi se ei aina ole mahdollista. Noudattamalla yllä olevia ohjeita lisäät mahdollisuuttasi valintaan.

Kiitos, että liityt meihin edistämään kryptovaluutan tietoisuutta!