Bitcoin-korko- ja säästötilit.

Haluat siis tietää miten ansaita korkoa Bitcoin omaisuudellesi?

On olemassa monia erilaisia ​​palveluja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tallettaa kolikoita korkojen ansaitsemiseksi ja säästämiseksi tulevaisuutta varten. Jotkut näistä palveluista sisältävät krypto taattuja lainoja ja krypto säästötilejä. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja ja voivat tarjota merkittäviä passiivisia tuloja. Vaikka monia palveluista voidaan käyttää monilla muilla kryptovaluutoilla, Bitcoin on silti yleisin.

BlockFi-korkotili

BlockFi - Ansaitse korkoa Bitcoinillesi

BlockFi on ainutlaatuinen varallisuudenhallintaalusta, joka tarjoaa krypto vakuutettuja lainoja krypto taloudessa. BlockFi-korkotili (BIA) oli ensimmäinen laatuaan ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita korkoa Bitcoin, Ethereum ja GUSD valuutoissa.

BlockFi antaa käyttäjille mahdollisuuden yksinkertaisesti tallentaa kryptonsa BIA:lle ja ansaita jopa 8,6% korkoa , joka maksetaan kuukausittain. Käyttäjät, joilla on joko BTC, ETH-tai GUSD korko tili, voivat halutessaan vastaanottaa korkoja mille tahansa näistä valuutoista. Esimerkiksi, jos korkotililläsi on ETH, voit halutessasi vastaanottaa kaiken koron Bitcoineissa.

BlockFi-korkotili

BlockFi-korkotilin aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Voit aloittaa rekisteröitymällä BlockFi-verkkosivustolla. Syötät yhteystietosi + sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, sinua pyydetään sitten suorittamaan KYC-prosessi. Kun tämä on valmis, saat ilmoituksen sähköpostitse vahvistaaksesi uuden BlockFi-korkotilisi.

Kun olet kirjautunut tilille onnistuneesti, voit siirtyä Ansaitse korkoa -välilehteen, josta löydät käytettävissä olevat talletuksen vakuustyypit ja talletettujen vakuuksien määrä.

BlockFi-korkoa käyttävät käyttäjät voivat kasvattaa Bitcoin-, Ether- ja GUSD-omistuksiaan merkittävästi ajan myötä.

Aloita BlockFi korkotilin käyttö!

Nebeus Krypto säästötili

Nebeuksen säästötili

Nebeus on alusta, joka tarjoaa erilaisia ​​rahoituspalveluita, joiden avulla käyttäjät voivat hallita kryptovaluuttoja. Ja yksi parhaimmista ominaisuuksista on tietysti heidän krypto säästötili, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita jopa 8,45% korkoa sijoituksilleen.

Käyttäjät saavat korkoa sopimuksen pituuden perusteella, ja Nebeus määrittelee sijoitukset euro valuutassa. Esimerkiksi nykypäivän valuuttakurssilla 1BTC-sijoitus rekisteröityy 6304 euroon.

Toinen suuri Nebeus-tilin palvelu ja etu on, että käyttäjät voivat välittömästi nostaa ja siirtää kryptovaluuttoja pankkikorteille yli 100 maassa ympäri maailmaa. Kortin valuutasta riippumatta, määrä muunnetaan automaattisesti.

Rahan ansaitseminen Nebeus Crypton säästötilillä on helppoa ja aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Ensin luot tilin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla, ja sitten voit tallettaa Bitcoin ja Ethereum samantien.

Säästötilin avaamisen jälkeen ansaitset korkoa sen perusteella, minkä ajanjakson valitset 3-36 kuukauden väliltä, korko maksetaan kuukausittain.

Nebeus ei vaadi KYC-asiakirjojen täyttämistä, jos et halua olla tekemisissä perinteisten fiat valuutoiden kanssa voittoa nostettaessa. Toisinsanoen jos käyttäjä on valmis muuntamaan euro voitot aina kryptovaluutoiksi ei henkilöllisyyttä tarvitse tarkistaa.

Luo Nebeus Krypto säästötili.

CoinLoan – Kryptotaatut lainat

CoinLoan - Ansaitse korkoa Bitcoinillesi

CoinLoan sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Se on p2p alusta, joka tarjoaa lainoja, jotka ovat krypto vakuutettuja. Alustalla on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat heidät joukosta. Coinloan-lainat voivat kestää 7 päivästä 3 vuoteen. Lainanottajat voivat myös ottaa ongelman ilmetessä ylimääräisiä vakuuksia ylilainatuista aktiivisista lainoista.

Coinloanilla on myös maailmanlaajuinen kattavuus, ja useita eri valuuttoja, joista käyttäjät voivat valita, kuten BTC, BCH, ETH, LTC, XMR ja stable kolikot, kuten TUSD, USDC, PAX, DAI ja USDT.

Aloitaksesi ansaitsemaan korkoa Coinloanilla, siirryt verkkosivustolle ja luot tilin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostisi.

Kun olet vahvistanut sähköpostisi ja kirjautunut sisään, voit siirtyä lompakkovälilehteen ja tallettaa varoja joko fiat-valuutoissa, kryptovaluutoissa tai stabiileissa kolikoissa.

Tämän jälkeen valitset sopivat lainaehdot, alusta toimii niin, että sinulla ei ole määritettyä korkoa tai muita ehtoja, vaan valitset joko lainatarjouksen markkinoilta tai voit myös luoda oman lainan omilla ehdoillasi, kuten haluttu korko, lainavaluutta ja lainan määrä. Korot voivat vaihdella 5% – 15% välillä markkinaolosuhteista riippuen.

Toinen hieno asia Coinloanissa on, että he tarjoavat vaihtoehtoisesti vain korkojen takaisinmaksu ominaisuutta perinteisten pääoma + korkojen takaisinmaksujen sijasta. Lainanottajille tämä sallii paljon pienemmät kuukausimaksut, koska heidän on maksettava lainan korot vain koko laina-ajalta. Ja lainanantajalle se antaa heidän ansaita enemmän korkoa sijoittamatta varojaan uudelleen.

Liity CoinLoaniin tänään!

Bitbond – P2P Luottolainat

Bitbond - Ansaitse korkoa Bitcoinillesi

Bitbond on maailmanlaajuinen p2p lainausjärjestelmä ja -paikka, jossa yritykset saavat kohtuuhintaisia ​​lainoja, ja lainanantajat ansaitsevat kannattavia korkoja. Bitbond sijaitsee Saksassa ja on toiminut jo jonkin aikaa, ja se on luultavasti vanhin tämän tyyppinen liiketoiminta alalla.

Bitbond toimii maineen perusteella, eli kun lainanottajat lainaavat rahaa heidän luottoluokituksensa nousee, ja sama pätee, jos heillä on viivästyneitä maksuja, kokonaisluokitus laskee.

Bitbondilla on myös hämmästyttävä ominaisuus nimeltään AutoInvest. Sen avulla voit jakaa varoja ja rakentaa lainasalkun automaattisesti. Tämä säästää paljon aikaa salkkusi rakentamisessa. Sijoittajat voivat määritellä omat sijoitustoiveensa sijoituksen määrän, perusvaluuttojen, luottoluokituksen ja alueiden suhteen.

Ansaitaksesi korkoa Bitcoinillesi käyttämällä Bitbondia, rekisteröidy ensin heidän käyttöjärjestelmälle ja vahvistamalla sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen lähetät sitten joitain henkilökohtaisia ​​tietoja itsestäsi kuten nimesi ja kotiosoitteesi, mistä sinut ohjataan tekemeään online-videotarkistus.

Varmista, että passi / henkilökortti on mukanasi.

Kun tilisi on vahvistettu, voit rahoittaa tiliäsi Bitcoinilla. Bitcoin-talletusosoitteesi löytyy ”varat” -osiosta.

Seuraavaksi voit selata joitain yritystietoja ja joko tehdä tarjouksia lainoista, joita haluat rahoittaa, tai vaihtoehtoisesti osallistua AutoInvest-ohjelmaan, joka huolehtii tästä puolestasi.

Laina alkaa, kun tarjouksen tekemä laina rahoitetaan. Muussa tapauksessa, jos pyydettyä summaa ei rahoiteta 14 päivän kuluessa tai jos rahoitettu summa ei ole saavuttanut 60%: n kynnysarvoa, tarjouksesi palautetaan tilillesi.

Ja siinä kaikki, voit nyt alkaa tarkistaa salkkusi säännöllisesti ja seurata kuinka ansaitset korkoa Bitcoin-omistuksillesi.

Rakenna AutoInvest-salkku Bitbondilla!

Aiheeseen liittyvää tietoa.

Vaikka jokainen tässä luetelluista Bitcoin-intressialustoista käyttää alan korkeimpia turvallisuusstandardeja, kuten pitämällä varoja offline. Alustat vaativat edelleen, että meillä on jonkinlaista luottamusta kolmanteen osapuoleen, ja tämän vuoksi suosittelemme, että käytät ainakin useampaa palvelua varallisuutesi suhteen, sen sijaan, että valitsisit vain yhden niistä. Tällä tavoin voit nauttia kaikkien alustoiden eduista ja ominaisuuksista ja vähentää samanaikaisesti joitakin sijoittamiseen liittyviä riskejä.

Tärkeää on kuitenkin muistaa, että sijoituksiin liittyy aina riskejä ja voittoja ei koskaan taata, suosittelemme, että tutustut myös jokaisen alustan tietoturvastandardeihin ja ominaisuuksiin. Sijoita vain se, mitä sinulla on varaa menettää!

Vaihtoehtoisesti voit myös pitää lukea: Kuinka ansaita rahaa Bitcoin- ja CBD-öljyillä.

Categories: Finanssit

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.