Kuinka aloittaa Bitcoinin käyttö

Haluat siis aloittaa bitcoinin käytön.

On olemassa selvä syy siihen, miksi tiedotusvälineet saavat Bitcoinin näyttämään siltä, ​​kuin se ei olisi merkittävä, sitä olisi vaikea käyttää ja sitä sun tätä kaikkea mikä ei voisi olla kauempana totuudesta.

Asia on niin että niin kauan kuin sinun rahasi voidaan takavarikoida pankkitililtäsi, sinä et niitä oikeasti ​​omista. Ja juuri tämän vuoksi tiedotusvälineet tekevät kaiken estääkseen tavallisia kansalaisia ansaitsemasta taloudellista vapautta.

Jos haluat tietää tarkalleen, mikä on Bitcoin, ja miksi sillä on merkitystä, aloita ensin lukemalla artikkeli Mikä on Bitcoin?

Bitcoinin käytön aloittaminen on oikeastaan ​​hyvin yksinkertaista, koska Bitcoinin käyttäminen ei ole paljon erilaisempaa kuin sähköpostin lähettäminen. Kuka tahansa voi aloittaa Bitcoinin käytön, et tarvitse lupaa, ja on monia erilaisia ​​syitä, miksi joku haluaisi aloittaa sen käyttämisen.

Jotkut ihmiset ostavat Bitcoinia, koska se suojaa heidän omaisuuttaan.

Toiset taas pakenevat hallituksensa sensuuria.

Ja jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita vain spekuloimaan hinnasta.

Parhaat tavat ostaa Bitcoineja

Kuinka ostaa Ensimmäiset Bitcoinisi

Tässö oppaassa käymme läpi askel askeleelta ensimmäisen Bitcoinin ostamisen koko prosessin.

Ensimmäiseksi sinun on hankittava Bitcoin lompakko, opittava mistä Bitcoin lompakossa on kyse, minkä lompakon suosittelemme valitsemaan. Toiseksi näytämme sinulle parhaat tavat ostaa Bitcoineja ja koko prosessin, kuinka tämä tapahtuu. Ja lopuksi, opit myös käyttämään Bitcoinia.

Koko prosessi sujuu näin.

  1. Hanki Bitcoin-lompakko.
  2. Osta ensimmäiset Bitcoinisi.
  3. Aloita Bitcoinin käyttö.

Hanki Bitcoin-lompakko

Ennen kuin voit hankkia ensimmäiset Bitcoinisi, tarvitset Bitcoin-lompakon tallentaaksesi yksityiset avaimesi. (koodit joilla kontrolloit Bitcoinejasi)

Lompakko voi olla sekä ohjelmisto että paperinen versio, ja todellisuudessa ne ei ole Bitcoinit joita tallennat, vaan yksityiset avaimet, joiden avulla voit käyttää Bitcoineja, Bitcoin osoitteestasi.

Esimerkki siitä, miltä Bitcoin-osoitteet näyttävät 35RNNiA6UXJjUWj1VSusWS6ubqiHmop57m

Toisin kuin pankkitileillä, Bitcoin-lompakko ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja eikä sinun tarvitse rekisteröidä mihinkään, se on täysin ilmaista ja sen luominen vie vain sekunnin.

Mukavuuksien vuoksi olemme valinneet sinulle parhaimmat lompakot.

Suosittelemme, että valitset joko Electrumin työpöydälle tai Samourain mobiililaitteille. Molemmat lompakot ovat helppokäyttöisiä, mutta tarjoavat samalla parhaita yksityisyyden ja turvallisuuden ominaisuuksia.

Nämä lompakot eivät ole vain hyödyllisiä aloittelijoille, vaan kaikille edistyneille Bitcoinereille.

Emme suosittele että käyttäisit kolmannen osapuolen lompakoita (kuten pörssejä) Bitcoinin tallentamiseen, koska tällaisissa tapauksissa et hallitse omia yksityisiä avaimiasi, etkä silloin omista Bitcoineja.

Kun olet luonut Bitcoin-lompakon ja varmuuskopioinut yksityiset avaimet. Olet valmis jatkamaan ensimmäisten bitcoinien hankintaa käyttämällä jotain alla luetelluista monista menetelmistä.

Osta ensimmäinen Bitcoin

Aivan kuten käteinen, on myös monia eri tapoja hankkia bitcoineja, kuten ansaita niitä, louhia niitä tai vain yksinkertaisesti ostaa niitä pörssistä.

Bitcoinien ansaitseminen ja louhinta vaativat kuitenkin itsessään täysin erilaista teknistä tietoa, ja koska olet vasta aloittamassa, yksinkertaisin ja helpoin tapa hankkia niitä on yksinkertaises ostaa ne vain pörssistä. Kun olet hankkinut ensimmäisen Bitcoinisi, voit sitten alkaa käyttämään Bitcoinia ja opiskella itsenäisesti tapoja ansaita lisää Bitcoineja.

Bitcoinin ostaminen on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain valita Bitcoin pörssi, rekisteröidä, valita haluamasi osto summa ja tehdä kaupat.

Katsotaan nyt joitain parhaimmista tavoista ostaa Bitcoineja.

Changelly – Absoluuttinen suosikkimme Bitcoinien ostossa on ehdottomasti Changelly.

Binance – Maailman suurin altcoin pörssi, joka tarjoaa sekä mukavuutta että yksinkertaisuutta.

Coinmama – Vanha, mutta vakaa ja yksinkertainen alusta Bitcoinin ostamiseen heti.

CEX.IO – Yksi vanhimmista pörsseistä, jotka tarjoavat maailmanlaajuista palvelua.

Bitpanda – Yksi suosituimmista vaihtoehdoista eurooppalaisten keskuudessa.

Napsauta tätä nähdäksesi luettelon kaikista Bitcoin pörsseistä.

Changelly

Changelly - Aloita Bitcoinin Käyttö

Changelly on pika kryptovaluutta pörssi ja yksi parhaimmista tavoista ostaa ensimmäisiä bitcoinejasi tai useita muita kryptovaluuttoja.

Bitcoinin ostaminen Changellystä on erittäin helppoa ja vie vain muutaman helpon vaiheen.

Sinun tarvitsee vain valita valuutta, EUR tai USD, sitten, annat oman Bitcoin-osoitteesi, maksat luottokortilla ja se on siinä! Bitcoinit siirretään valitsemaasi osoitteeseen muutamassa minuutissa, koko prosessi ei vaadi edes rekisteröintiä. Se on todella niin yksinkertaista!

Osta Bitcoineja Changellyllä nyt!

Binance

Binance - Aloita Bitcoinin Käyttö

Bitcoinin ostaminen Binanceltä on sekä yksinkertaista että helppoa. Ja koska Binance on maailman suurin altcoin pörssi, sinulla on myös loputtomia mahdollisuuksia ostaa muita kryptovaluuttoja

Binance

Ostaaksesi Bitcoineja, sinun tarvitsee vain rekisteröityä, joka on nopeaa ja yksinkertaista, jonka jälkeen voit valita käytätkö luottokorttia vai pankkisiirtoa. Jos valitset luottokortin ja maksat heti, Bitcoin siirretään henkilökohtaiselle Binance-tilille muutamassa minuutissa.

Binance ei vaadi KYC-vahvistusta, kun kumulatiivisten ostojen kokonaismäärä on alle 2 500 dollaria. Toisaalta vahvistus kasvattaa kumulatiivista kokonaismäärääsi 50 000 dollariin.

Tämä pörssi on erittäin kätevä tapa aloittelijoille ostaa Bitcoineja, koska sinun ei tarvitse edes luoda omaa lompakkoasi tehdäksesi ostoja.

Emme kuitenkaan suosittele, että pidät Bitcoineja Binance-tililläsi, koska et omista yksityisiä avaimia ja siksi et myöskään voi sanoa omistavasi Bitcoineja.

Luo ilmainen Binance-tili ja osta Bitcoineja.

Coinmama

Coinmama - Aloita Bitcoinin Käyttö

Bitcoinin ostaminen Coinmamalla on vaivatonta ensikertalaisellekkin ilman kokemusta. Ja sen ei pitäisi olla yllättävää, koska tämä pörssi on yksi vanhimmista edelleen toimivista, joka edelleen tarjoaa maailmanlaajuista palvelua.

Ostaaksesi Bitcoineja sinun on rekisteröitävä ja vahvistettava henkilötietosi. Tämän jälkeen annat halutun Bitcoin-osoitteen, johon haluat Bitcoinin tallettavan, ja suoritat sitten maksun luottokortillasi. Tapahtuma käsitellään välittömästi.

Coinmama on ollut maisemissa iät ja ajat, joten se on ehdottomasti nopea, varma, ja vakaa vaihtoehto jokaiselle.

Aloita Coinmaman käyttö.

CEX.IO

CEX.IO - Aloita Bitcoinin Käyttö

Bitcoinin ostaminen CEX.IO: sta on melko helppoa, onhan se toinen yksi maailman vanhimmista pörsseistä, jotka tarjoavat edelleen maailmanlaajuista palvelua. Pörssi on myös ainutlaatuinen siinä mielessä, että se pyöritti yhdessä vaiheessa maailman suurinta Bitcoin-louhinta poolia Ghash.IO.

Jos haluat ostaa Bitcoinineja, rekisteröidyt vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla, sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi ja henkilöllisyytesi. Minkä jälkeen voit tallettaa käteistä joko pankkisiirrolla tai voit myös lisätä luottokorttisi ja ostaa Bitcoineja heti.

Huomaa, että ostamasi Bitcoin talletetaan CEX.IO-tilillesi, emmekä suosittele, että jätät sitä sinne!

Osta Bitcoineja CEX.IO: lla.

Bitpanda

Bitpanda

Bitcoinin ostaminen Bitpandalla on yksi eurooppalaisten suosituimmista vaihtoehdoista, eikä ihme, koska pörssi tarjoaa erittäin yksinkertaisen käyttöliittymän ja laajan valikoiman maksutapoja.

Bitpandan käyttö on helppoa, kun olet rekisteröitynyt sähköpostilla ja salasanalla, sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi tallettaaksesi. käteistä. Tämän jälkeen voit ostaa erilaisia kryptovaluuttoja ja muita hyödykkeitä, kuten kultaa ja hopeaa, yhdellä hiiren napsautuksella.

Osta Bitcoineja Bitpandalta käyttäen useita eri maksutapoja.

Aloita Bitcoinin käyttö

Bitcoinin käytön aloittaminen on hyvin samantapaista kuten sähköpostin käyttäminen. Samanlailla kuin Bitcoinien vastaanottaminen Bitcoin-osoitteeseen, kun haluat lähettää Bitcoineja, tarvitset vain vastaanottajan Bitcoin osoitteen.

Lompakosta riippuen, useimmissa tapauksissa sinun on vain liitettävä vastaanottajan Bitcoin osoite, lähetä bitcoineja osioon tai joko otettava kuva vastaanottajan osoitteen QR-koodista.

Kehittyneiden lompakkojen, kuten Electrum ja Samourai, avulla voit myös asettaa transaktiomaksut manuaalisesti, mitä korkeampi maksu on, sitä nopeammin Bitcoin-verkko käsittelee Bitcoin-tapahtumaa.

On myös erittäin tärkeää varmistaa, ettet lähetä Bitcoinia väärään osoitteeseen, koska jos lähetät Bitcoineja väärään osoitteeseen et voi tehdä mitään saadaksesi näitä Bitcoineja takaisin. Kolikot menetetään ikuisesti, siispä tupla tarkista aina uudelleen käyttämäsi Bitcoin-osoite.

Ja siinä se, nyt sinulla pitäisi olla hyvä käsite kuinka ostaa ensimmäiset Bitcoinisi. Ja muista olla jättämättä kolikoitasi pörssiin.

Not your private keys, not your bitcoins.

Categories: Bitcoin

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.